Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Ταυτοποιήθηκαν τέσσερις οπαδοί για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου

Ταυτοποιήθηκαν τέσσερις οπαδοί για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου

epeisodeia telikos kupello

epeisodeia telikos kupello

Οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης μέσω επίσημης ανακοίνωσης γνωστοποίησαν πως έγινε η ταυτοποίηση τεσσάρων οπαδών που πήραν μέρος στα επεισόδια στο “Nick Galis Hall“, στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη.

Κατά των τεσσάρων φιλάθλων έχει σχηματιστεί δικογραφία κατά περίπτωση για “διατάραξη της κοινής ειρήνης”, “αδικήματα με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις” και της “απόπειρας απρόκλητων σωματικών βλαβών σε βάρος αστυνομικού εν ώρα Υπηρεσίας”, η οποία θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

“Η συνεχιζόμενη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε στην ταυτοποίηση των στοιχείων τεσσάρων (4) ακόμη ατόμων, τα οποία σχετίζονται με αδικήματα που έλαβαν χώρα στο πλαίσιο διεξαγωγής του τελικού κυπέλλου Ελλάδος καλαθοσφαίρισης, που πραγματοποιήθηκε στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης στις 18-02-2017 (σχετ. το από 19-02-2017 Δελτίο Τύπου).

Πρόκειται για τέσσερις (4) ημεδαπούς ηλικίας 34, 22, 19 και 19 ετών, σε βάρος των οποίων και στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης, σχηματίσθηκε δικογραφία κατά περίπτωση για “διατάραξη της κοινής ειρήνης”, “αδικήματα με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις” και της “απόπειρας απρόκλητων σωματικών βλαβών σε βάρος αστυνομικού εν ώρα Υπηρεσίας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…