Κεντρική Elite League Σκλήβας στο eBasket.gr: “Δεν περίμενα αυτή την αναγνώριση”

Σκλήβας στο eBasket.gr: “Δεν περίμενα αυτή την αναγνώριση”

sklivas

sklivas

Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος της Α2 είναι η αγωνιστική παρουσία του Αντώνη Σκλήβα, ο οποίος έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τη φανέλα της Καβάλας.

Ο 22χρονος φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στη Β’ Εθνική με τα χρώματα του Εργοτέλη, έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω του, κερδίζοντας την αναγνώριση και των αντίπαλων ομάδων. Η κανονική περίοδος της Α2 ολοκληρώθηκε, με τον Σκλήβα να μετράει μέσο όρο 8,7 πόντους και 6,4 ριμπάουντ, ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοση του υπό τις οδηγίες του κόουτς Πενταζίδη, ο οποίος τον καθιέρωσε στην αρχική πεντάδα.

Ο εκρηκτικός ψηλός της Καβάλας, ο οποίος προετοιμάζεται με τους “Αργοναύτες” για τις αναμετρήσεις των πλέι άουτ με τους Μαχητές Δόξας Πευκών, μίλησε στο eBasket.gr για τις προσωπικές του εμφανίσεις και για τα παιχνίδια με τους Θεσσαλονικείς.

kavala sklivas

“Δεν περίμενα να ακούσω τόσο καλά λόγια ακόμα και από αντιπάλους μου. Πραγματικά δεν περίμενα τέτοια αναγνώριση”, δήλωσε αρχικά ο Αντώνης Σκλήβας, σε ερώτηση για τα κολακευτικά λόγια που ακούει τον τελευταίο καιρό για τις εμφανίσεις του.

“Στην αρχή της σεζόν ξέραμε όλοι ότι η Καβάλα θα είναι μία νεανική ομάδα και ότι όλοι οι παίκτες θα παίρναμε τις ευκαιρίες μας για να αποδείξουμε τι αξίζουμε. Ο κόουτς Πενταζίδης με εμπιστεύεται και τον ευχαριστώ πολύ. Ευχαριστώ πάρα πολύ επίσης τον βοηθό Σπύρο Κάτσικα, ο οποίος δουλεύει πολύ μαζί μου. Η εμπιστοσύνη τους και τα καλά λόγια γενικότερα που ακούω μου ανοίγουν την όρεξη να γίνω ακόμα καλύτερος μέσα από τη σκληρή δουλειά. Στόχος μου είναι να βρεθώ στο υψηλότερο επίπεδο (σ.σ. Α1), αλλά όλα θα γίνουν βήμα βήμα”, πρόσθεσε.

Όσο για το πως κατάφερε να καθιερωθεί στην Καβάλα, τόνισε: “Ήξερα ότι για να πάρω χρόνο συμμετοχής και να αποκτήσω σημαντικό ρόλο στην ομάδα, θα έπρεπε να κάνω κάτι που απεχθάνονται αρκετοί παίκτες, να παίξω δηλαδή άμυνα. Με βοήθησε πολύ το γεγονός πως είμαι αλτικός και γρήγορος κι έτσι έδωσα ιδιαίτερη βαρύτητα στα αμυντικά μου καθήκοντα. Στη συνέχεια, βρήκα τον ρυθμό μου στην επίθεση”.

Τέλος, για τα παιχνίδια με τους Μαχητές που θα κρίνουν την παραμονή της Καβάλας στην κατηγορία, τόνισε: “Πιστεύω πολύ στην παραμονή. Έχουμε δουλέψει σκληρά γι’ αυτά τα παιχνίδια κι είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Οι Μαχητές είναι καλή ομάδα, αλλά πιστεύω πως μπορούμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο τους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Αμφίβολη η Βίτολα για το Game 3

Εκτός με κάταγμα στη μύτη η Βίτοσα. Ο Ολυμπιακός έχασε από τον Παναθηναϊκό με 68-65 στον δ…