Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Παρών” και ο Καββαδάς!

“Παρών” και ο Καββαδάς!

Ένα ακόμη μεγάλο όνομα του ελληνικού μπάσκετ θα δώσει το παρών στα εφετινά 3Χ3. Ο Βασίλης Καββαδάς, όχι μόνο θα παίξει κόντρα στους φίλους του μπάσκετ αλλά “προειδοποιεί” ότι τα μονά θα είναι πολύ δυνατά.

“Κάθε τουρνουά και γενικότερα κάθε αθλητική διοργάνωση, ειναι πολύ σημαντικά διότι έρχονται τα παιδιά στο χώρο του αθλητισμού. Με τη διεξαγωγή των 3Χ3 η αγάπη του κόσμου για το μπάσκετ μεγαλώνει και παράλληλα το άθλημα προβάλλεται. Επίσης δίνεται η ευκαιρία στους φίλους του μπάσκετ και όχι μόνο, να γνωρίσουν επαγγελματίες παίκτες και να παίξουν μαζί τους. Αυτό τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχε, οπότε, ο κόσμος τώρα έχει ενα επιπλέον κίνητρο. Εμεις οι παίκτες θα είμαστε εκεί στα τουρνουά και περιμένουμε τον κόσμο να έρθει για δυνατά μονά”, δήλωσε ο Βασίλης Καββαδάς.

Να υπενθυμίσουμε, ότι εφέτος, τουρνουα 3Χ3 θα γίνουν στις Αχαρνές (10 & 11 Ιουνίου), την Ελευσίνα (17 & 18 Ιουνίου), το Γαλάτσι (24 & 25 Ιουνίου) και τα Χανιά (1 & 2 Ιουλίου).

Τα τουρνουά, διοργανώνουν, ο ΠΣΑΚ, η ΕΟΚ, ο ΕΣΑΚΕ, οι τοπικοί Δήμοι και οι τοπικές ενώσεις, με την αμέριστη συμπαράσταση των συνδέσμων κριτών και διαιτητών, υπό την αιγίδα της ΓΓΑ.

Για μία ακόμη χρόνια, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τουρνουά όσοι επιθυμούν, ανεξάρτητα από την ηλικία και το φύλο τους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

Ο ΠΣΑΚ πρότεινε μείωση ξένων και αλλαγή ώρα διεξαγωγής των αγώνων!

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών έκανε τις δικές του προτάσεις για το …