Κεντρική NBA Παραμένει αμφίβολος ο Λέοναρντ
NBA

Παραμένει αμφίβολος ο Λέοναρντ

leonard

kawhi leonard 2

Τα περιθώρια δείχνουν να στενεύουν επικίνδυνα στο “στρατόπεδο” των Σαν Αντόνιο Σπερς, με τον Κουάι Λέοναρντ να παραμένει ένα μεγάλο “ερωτηματικό” ενόψει του 3ου παιχνιδιού εναντίον των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Η συμμετοχή του “The Klaw” στο επερχόμενο ματς (Κυριακή, 04:00 ώρα Ελλάδος) κρίνεται ως αμφίβολη, με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του.

Συγκεκριμένα, ο λαβωμένος σούπερ-σταρ των “σπιρουνιών” έδωσε το παρόν στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας αλλά δεν συμμετείχε σε καμία από τις δραστηριότητες των συμπαικτών του, όπως αναφέρει το ESPN. Οι συμπαίκτες του τόνισαν ότι δεν γνωρίζουν αν ο Λέοναρντ θα λάβει μέρος στο επόμενο, κρίσιμο ματς, με τον Πάου Γκασόλ να αναφέρει ότι η αποθεραπεία του πηγαίνει καλά.

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς, πάντως έχει εκφράσει την απαισιοδοξία του, λέγοντας ότι ο χρόνος αποκατάστασης ίσως θα είναι μεγαλύτερος, σε σχέση με τον αντίστοιχο, μετά τον τραυματισμό του Λέοναρντ στο ματς με τους Ρόκετς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Σπερς δεν έχουν καμία ελπίδα να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-0 χωρίς εκείνον, με το επιμέρους σκορ της σειράς από τον τραυματισμό του Λέοναρντ και έπειτα να ανέρχεται στο 194-133!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…