Κεντρική Ασίστ Περαστικός Παρακαλά να απολυθεί

Παρακαλά να απολυθεί

Bartzokas

Bartzokas

Καλημέρα φιλαράκια, σας το έταξα και όταν τάζω κάτι δεν κοροϊδεύω. Έγραψα στο τέλος του χθεσινού κομματιού (δείτε εδώ) για έναν προπονητή κι έναν τύπο, ο οποίος παρακαλά να απολυθεί ο προπονητής. Όχι για κακό, αλλά για να βγει από το αδιέξοδο.

Το ρεπορτάζ (των Ισπανών) λέει πως αν χάσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας το βράδυ, δύσκολα θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα (δείτε εδώ). Ενδεχομένως γιατί δεν αντέχει η “Μπάρτσα” να έχει δύο προπονητές προερχόμενους από τον Ολυμπιακό (εκκρεμεί η ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά μπήκα σε ξένα χωράφια και βγαίνω αμέσως).

Αυτός που παρακαλά να χάσει και να απολυθεί ο Μπαρτζώκας είναι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος. Αν συμβεί αυτό, μην σας κάνει εντύπωση αν τη Δευτέρα υπάρξει ανακοίνωση του ομοσπονδιακού τεχνικού. Αυτό έλεγαν σε ένα καλό μπασκετικό νεανικό καφέ στο Π. Φάληρο, εκεί που μαζεύεται όλος ο κόσμος.

Ο πρόεδρος δεν θέλει τον Δημήτρη Πρίφτη (για πρώτο), αλλά για την ώρα δεν έχει άλλη λύση. Γι’ αυτό και αν απελευθερωθεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας, θα ελευθερωθούν και τα δικά του χέρια. Ο Βασιλακόπουλος, έλεγαν στο καφέ, τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση στον κόουτς Μπαρτζώκα και θεωρεί πως θα μπορέσει να βάλει την Εθνική ξανά στον δρόμο των διακρίσεων.

Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε το καλύτερο στον Έλληνα κόουτς. Μακάρι να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Ισπανία και να έχει τη δική του δεύτερη ευκαιρία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…