Σας σιχαίνομαι

coach

coach

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Πλησιάζουμε προς το τέλος της σεζόν και -ως γνωστόν- κάθε τέλος είναι μια αρχή. Τώρα που τελειώνουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις θα ξεκινήσει το πανηγύρι των μεταγραφών, το υπέροχο “φύγε εσύ, έλα εσύ“. Ή αλλιώς, η χαρά του Περαστικού. Θα πηγαίνω από καφέ σε καφέ και θα μαθαίνω τα νέα. Τι καλά

Για την ώρα έχουμε τα πλέι οφ της Α1 (της Α2 τέλειωσαν), οπότε έχουμε ακόμα χρόνο, αν κι αρκετές συζητήσεις έχουν ξεκινήσει. Πήγα σε ένα από τα αγαπημένα μου στέκια, αυτή τη φορά στον Βύρωνα, εκεί όπου συχνάζουν μπασκετοπαρέες. Ένας απ’ όλους, που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα (λόγω θέσης) έλεγε κάτι που άκουσα και δεν μπορούσα να πιστέψω στ’ αυτιά μου.

Προπονητής μάζεψε τους παίκτες στο κέντρο -όπως κάνουν όλοι- στο ξεκίνημα μιας εκ των τελευταίων προπονήσεων. “Σιχαίνομαι να σας προπονώ” τους είπε, αλλά δεν ίδρωσε το αυτί τους. Έτσι κι αλλιώς δεν φαίνεται να υπολογίζουν ιδιαίτερα την άποψή του. Είναι ενδεικτική, όμως, του κλίματος που υπάρχει στην ομάδα.

Όπως αντιλαμβάνεστε, τώρα που όλοι ετοιμαζόμαστε για τη νέα αγωνιστική περίοδο, προπονητής και παίκτες δεν μπορεί να συνυπάρξουν. Κάποιος ή κάποιοι θα φύγουν. Εκτός κι αν αποφασίσει ο πρόεδρος να φύγουν όλοι μαζί και ο προπονητής και οι παίκτες.

Αύριο μεθαύριο ετοιμαστείτε να μιλήσουμε για έναν άλλον προπονητή και για εκείνον που παρακαλά να απολυθεί.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…