Κεντρική NBA Οριστικά νοκ-άουτ από το υπόλοιπο της σεζόν ο Τόμας
NBA

Οριστικά νοκ-άουτ από το υπόλοιπο της σεζόν ο Τόμας

isaiah thomas 1

isaiah thomas 1

Οι αρχικοί φόβοι των ιθυνόντων της Βοστόνης τελικά επιβεβαιώθηκαν. Με επίσημη ανακοίνωσή τους, οι Μπόστον Σέλτικς γνωστοποίησαν ότι ο Αϊζέια Τόμας θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν, εξαιτίας της επιδείνωσης του τραυματισμού του στο ισχίο. Ο βραχύσωμος σούπερ-σταρ χτύπησε για πρώτη φορά στο εν λόγω σημείο στις 15 Μαρτίου, σε έναν αγώνα εναντίον των Τίμπεργουλβς, επιδεινώθηκε στη σειρά εναντίον των Γουίζαρντς και χειροτέρεψε έτι περισσότερο στο προχθεσινό παιχνίδι εναντίον των Καβαλίερς.

“Ο Τόμας δούλεψε ασταμάτητα προκειμένου να αντιμετωπίσει τον τραυματισμό του από τότε που εκείνος εμφανίστηκε”, τόνισε ο κύριος γιατρός των Σέλτικς, Μπράιαν ΜακΚίον. Ανέφερε, μάλιστα ότι η κατάστασή του θα γινόταν πολύ χειρότερη, σε περίπτωση που εξακολουθούσε να αγωνίζεται κανονικά: “Το πρήξιμο αυξήθηκε κατά τη διάρκεια των δύο αγώνων εναντίον του Κλίβελαντ και για να αποφύγουμε κάποια μακροπρόθεσμη ζημιά στο ισχίο, δεν μπορούσαμε να του επιτρέψουμε να αγωνιστεί”.

Η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε άδοξα για τον Τόμας, καθώς σημείωσε μόλις 2 πόντους σε 17 λεπτά συμμετοχής στο τελευταίο του ματς. Παρ’όλα αυτά, ήταν με τεράστια διαφορά η κορυφαία χρονιά της καριέρας του, όντας πλέον ένας πραγματικός σούπερ-σταρ και ο αναμφισβήτητος ηγέτης των ιστορικών Σέλτικς. Η σειρά εναντίον του Κλίβελαντ βρίσκεται στο 0-2, με τους πρωταθλητές να έχουν σχεδόν εξασφαλίσει την πρόκριση στους Τελικούς, με τις απειροελάχιστες ελπίδες που έτρεφαν οι “κέλτες” να ψαλιδίζονται ακόμη πιο πολύ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…