Κεντρική NBA Ο διπλός τραυματισμός και η αποχώρηση του Λέοναρντ (vids)
NBA

Ο διπλός τραυματισμός και η αποχώρηση του Λέοναρντ (vids)

kawhi leonard 2

kawhi leonard 2

Ο Κουάι Λέοναρντ είχε τραυματίσει τον αστράγαλό του στο 5ο παιχνίδι της σειράς εναντίον των Χιούστον Ρόκετς, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του στο επόμενο ματς. Στο χθεσινό παιχνίδι εναντίον των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, ο “The Klaw” φαινόταν πως “πετούσε”, σκοράροντας κατά κύματα και αποδεικνύοντας ότι ο τραυματισμός δεν του είχε στερήσει ούτε στο ελάχιστο την εκρηκτικότητα και την αθλητικότητά του. Η ατυχία, όμως, του χτύπησε την πόρτα σε μια ανύποπτη φάση.

Συγκεκριμένα, ο Λέοναρντ σηκώθηκε για ένα τζαμπ-σουτ από τη γωνία, στο οποίο ευστόχησε. Την ώρα, όμως, που γύρισε το κορμί του, ώστε να επιστρέψει στην άμυνα πάτησε πάνω στο πόδι του συμπαίκτη του στον πάγκο, Ντέιβιντ Λι, με αποτέλεσμα να γυρίσει ο αριστερός του αστράγαλος! Παρά τη φανερή δυσαρέσκειά του, ο σούπερ-σταρ των Σπερς αποφάσισε να παραμείνει στο παιχνίδι αλλά η μοίρα θα του έπαιζε ακόμη ένα άσχημο παιχνίδι.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=qjMvQX9louo]

Με το σκορ στο 55-78 υπέρ της ομάδας του, ο Λέοναρντ βρισκόταν σχεδόν στην ίδια θέση με πριν, όταν γύρισε για 2η φορά τον αστράγαλό του, κάτι που οδήγησε στην οριστική αποχώρησή του από το ματς. Ο “The Klaw” σούταρε και ο Ζάζα Πατσούλια προσπάθησε να ανταγωνιστεί το σουτ αλλά δεν φρόντισε να μαζέψει το πόδι του, με αποτέλεσμα ο Λέοναρντ να προσγειωθεί πάνω του και να πάθει εκ νέου ζημιά! Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο Πατσούλια είχε την πρόθεση να τραυματίσει τον αντίπαλο, με τους Σπερς να παθαίνουν “μπλακ-άουτ” μετά την αποχώρησή του, καθώς δέχθηκαν σερί 18-0 και κατάφεραν να χάσουν το παιχνίδι μέσα από τα χέρια τους.

//platform.twitter.com/widgets.js

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Προκρίθηκαν στους ημιτελικούς οι Κάβαλιερς

Το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς πήραν οι Κάβαλιερς. Το Κλίβελαντ είναι η ομάδα που θα …