Κεντρική NBA Ο Μπράντλεϊ σφραγίζει τον θρίαμβο στην κορυφή του top-5! (vid)
NBA

Ο Μπράντλεϊ σφραγίζει τον θρίαμβο στην κορυφή του top-5! (vid)

avery bradley 1

avery bradley 1

Ο προπονητής των Μπόστον Σέλτικς, Μπραντ Στίβενς είναι ικανός να βγάλει πολλούς “λαγούς” από το καπέλο του και να εμπνευστεί καταπληκτικά συστήματα, προκειμένου να σκοράρουν οι παίκτες του. Οι “κέλτες” είχαν ανατρέψει την εις βάρος τους κατάσταση και είχαν μια μοναδική ευκαιρία να “αποδράσουν” με ένα επικό διπλό από το Κλίβελαντ. Και τότε, η έμπνευση του Στίβενς εφαρμόστηκε στην εντέλεια…

Ο Μάρκους Σμαρτ είχε την μπάλα στη δεξιά πλευρά αλλά όλο το “ζουμί” βρισκόταν απέναντι. Ο Έιβερι Μπράντλεϊ έδωσε σκριν στον Τζέι Κράουντερ, προκειμένου να κόψει προς το καλάθι και ταυτόχρονα βγήκε ο ίδιος στην περιφέρεια μέσω του σκριν από τον Αλ Χόρφορντ. Έτσι, η προσοχή της άμυνας στράφηκε μακριά του, καθώς τον αντιμετώπισε ως σκρίνερ και όχι ως σουτέρ. Ως αποτέλεσμα, ο Τζέι Αρ Σμιθ μπερδεύτηκε, με τον Μπράντλεϊ να μένει μόνος του και να ευστοχεί στο σουτ 3 πόντων, έστω και αν η μπάλα έπαιξε ορισμένα περίεργα παιχνίδια! Είναι προφανές ότι η φάση αυτή βρίσκεται στην κορυφή του top-5.

Στις υπόλοιπες θέσεις, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς εκμεταλλεύεται την αδράνεια του Τζέιλεν Μπράουν και καρφώνει δυναμικά, σε μια από τις λιγοστές καλές στιγμές του ενώ ο Τρίσταν Τόμπσον ολοκληρώνει άψογα την άλεϊ-ουπ πάσα του Κάιρι Έρβινγκ. Τέλος, ο Κέβιν Λοβ πραγματοποιεί άλλη μια υπέροχη baseball πάσα ενώ ο Τζέιμς σκοράρει, έπειτα από μια όμορφη spin-move.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…