Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Νικήσαμε δίκαια, ευχαριστούμε τον κόσμο μας”

“Νικήσαμε δίκαια, ευχαριστούμε τον κόσμο μας”

Giannis Sfairopoulos2

Giannis Sfairopoulos2

Δίκαιη χαρακτήρισε τη σημερινή νίκη της ομάδας του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη συνέντευξη τύπου, ενώ αναφέρθηκε και στον κόσμο του Ολυμπιακού, τον οποίο ευχαρίστησε για τη στήριξή του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός των “ερυθρόλευκων”.
“Κάναμε το 1-0, παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Ήταν σημαντικό ότι στην αρχή και στο τέλος ελέγξαμε το παιχνίδι από την άμυνά μας. Πήραμε μια διψήφια διαφορά, αλλά ο Παναθηναϊκός αντέδρασε, όπως ήταν φυσιολογικό. Δεχτήκαμε καλάθια με επιθετικά ριμπάουντ και αιφνιδιασμούς, αλλά στο τέλος όταν βρεθήκαμε στο -3 παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα και βάλαμε σημαντικά καλάθια.

Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, κερδίσαμε δίκαια. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, προχωράμε, να δούμε τα λάθη μας και να παίξουμε καλύτερα στο δεύτερο ματς. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας, η ατμόσφαιρα ήταν κόσμια και έτσι πρέπει να είναι στη συνέχεια.

Το παιχνίδι γενικά δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, γιατί ήταν κρίσιμο. Ουσιαστικά μετρά το αποτέλεσμα και είμαστε ευχαριστημένοι γι’ αυτό. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα, ακόμη και στην άμυνα παρότι δεχτήκαμε μόνο 58 πόντους, ενώ στην επίθεση να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία και να διαβάζουμε καλύτερα για να εκτελέσουμε καλύτερα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Καθοριστική η ένταση των Γκος και Ουόκαπ»

 Στην εξαιρετική άμυνα των παικτών του στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής του Ολυμ…