Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑΝΑ Νέος προπονητής στην Νέα Πέραμο!

Νέος προπονητής στην Νέα Πέραμο!

Η Ένωση Νέας Περάμου – Mεγάρων με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την αποχώρηση από τον πάγκο της ομάδας του Γιώργο Δρουμπούκη αλλά και την πρόσληψη του νέου προπονητή, Κυριάκου Αράπη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η Ένωση Νέας Περάμου – Μεγάρων ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον κόουτς Γιώργο Δρουμπούκη. Περάσαμε μία χρονιά με πολλές δυσκολίες και δοκιμασίες, όπου ο Γιώργος Δρουμπούκης έδωσε πολλά στην ομάδα μας και προσπάθησε για το καλύτερο. Μέσα σε φιλικό και συναινετικό κλίμα συμφωνήσαμε αυτή την αλλαγή. Είναι τιμή για τον σύλλογο μας να συνεργάζεται με άξιους ανθρώπους της μπασκετικής κοινωνίας που έχουν να προσφέρουν πολλά ακόμη και ευχόμαστε στον Γιώργο κάθε επιτυχία στο μέλλον.

Επίσης ανακοινώνουμε, την πρόσληψη στην θέση του προπονητή για την ανδρική μας ομάδα, τον Κυριάκο Αράπη. Ο κόουτς Αράπης έχοντας δείξει τα πολύ καλά δείγματα της δουλειάς του, αποτελεί για εμάς ευτυχή συγκυρία που θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας μας. Το πάθος του για δουλειά και διάκριση, καθώς και η πίστη του στις δυνατότητες του συλλόγου μας αποτελούν εχέγγυο για μία πετυχημένη πορεία. Η διοίκηση και ο κόσμος της Νέας Περάμου θα σταθούν δίπλα στο νέο προπονητή ώστε να επιτευχθούν οι προσδοκίες μας και να υλοποιήσουμε το όραμά μας.

Το Δ.Σ. της Ένωσης Νέας Περάμου – Μεγάρων.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΕΣΚΑΝΑ

Δειτε επισης

Σπανού: “Εάν δουλεύεις, μπορείς να φτάσεις στο όνειρο σου”

Τα δύο παιχνίδια των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ γυναικών στο Ηράκλειο της Κρήτης τελείω…