Κεντρική Διεθνή Μέγιστος Σάρας! Την είπε σε δημοσιογράφο, παραδίδοντας μάθημα ζωής (vid)

Μέγιστος Σάρας! Την είπε σε δημοσιογράφο, παραδίδοντας μάθημα ζωής (vid)

saras zalgiris

saras zalgiris

Ο Σάρουνας Γιασικεβίτσιους φρόντισε να παραδώσει ακόμα ένα μάθημα ζωής σ’ έναν νεαρό δημοσιογράφο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την αναμέτρηση της Ζαλγκίρις με τη Νεπτούνας.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον “Σάρας” γιατί επέτρεψε στον Αουγκούστο Λίμα να αποχωρήσει για τη γέννηση του πρώτου του παιδιού, την ώρα που η Ζαλγκίρις δίνει μάχη για την πρόκριση της στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ιδού η πληρωμένη απάντηση του Γιασικεβίτσιους. “Γιατί με ρωτάς; Τον άφησα να πάει. Έχεις παιδιά; Όταν θα κάνεις παιδιά, νεαρέ μου, θα το καταλάβεις. Γιατί αυτή είναι η επιτομή της ανθρώπινης εμπειρίας. Ουάου, πραγματικά αυτή είναι πολύ καλή ερώτηση. Πιστεύεις ότι το μπάσκετ είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή;

Ο ημιτελικός σε ποιον είναι σημαντικός; Είδες τον αριθμό των θεατών στο παιχνίδι; Όταν θα δεις το πρώτο σου παιδί, θα καταλάβεις το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή. Τότε, έλα να μου μιλήσεις. Γιατί, δεν υπάρχει τίποτα πιο μαγικό στον κόσμο, από τη γέννηση του πρώτου σου παιδιού. Πίστεψέ με. Ούτε οι τίτλοι, ούτε τίποτα άλλο. Ο Αουγκούστο Λίμα αυτή την στιγμή είναι ψυχολογικά στον… παράδεισο. Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον”, ανέφερε.

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…