Κεντρική NBA Κατηγόρησε τον Πατσούλια ο Μπρους Μπόουεν! (vids)
NBA

Κατηγόρησε τον Πατσούλια ο Μπρους Μπόουεν! (vids)

bruce bowen stojakovic

 

bruce bowen stojakovic

Άπαντες οι φίλοι του μπάσκετ έχουν εκφράσει την άποψή τους σχετικά με το αν ο Ζάζα Πατσούλια έβαλε επίτηδες το πόδι του κάτω από τον Κουάι Λέοναρντ, προκειμένου να τον αναγκάσει να “προσγειωθεί” πάνω του και να γυρίσει τον αστράγαλο. Ο τελευταίος άνθρωπος που θα είχε το δικαίωμα να εκφέρει άποψη για το θέμα αυτό θα ήταν κάποιος που έχει υποπέσει πολλάκις σε τέτοια συμπεριφορά εντός παρκέ. Και όμως, ακόμη και ο παλαίμαχος άσος των Σπερς, Μπρους Μπόουεν μίλησε με αρνητικά λόγια για την ενέργεια του Πατσούλια, θεωρώντας πως οι προθέσεις του εμπεριείχαν δόλο!

“Έχω παρακολουθήσει τη φάση και νομίζω ότι έκανε επίτηδες ακόμη ένα βηματάκι”, τόνισε ο Μπόουεν, με την άποψή του να είναι… βαρύνουσας σημασίας, με δεδομένο ότι έχει προχωρήσει ο ίδιος στην ενέργεια αυτή δεκάδες φορές! Μάλιστα, χαρακτήρισε τον τρόπο παιχνιδιού αυτό “επικίνδυνο” και συνέχισε λέγοντας: “Υπήρχε χρόνος για να σταματήσει αλλά συνέχισε να κατευθύνεται προς την κατεύθυνση του Λέοναρντ“.

Παρακάτω παρατίθενται ορισμένα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την καριέρα του Μπόουεν, τα οποία καθιστούν ως απόλυτη ειρωνεία τα λεγόμενα και τις κατηγορίες του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…