Κεντρική Basket League Κύμη Καστρίτης: “Ευχαριστώ την οικογένεια Θεοδώρου για την τιμή”

Καστρίτης: “Ευχαριστώ την οικογένεια Θεοδώρου για την τιμή”

kastritis

kastritis

Ο Γιάννης Καστρίτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Κύμη, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του. Μετά την επισημοποίηση του “γάμου” των δύο πλευρών, ο νεαρός Έλληνας τεχνικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ευχαριστώντας την οικογένεια Θεοδώρου για την τιμή που του έκαναν να είναι προπονητής της Κύμης.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που από σήμερα θα είμαι μέλος της ομάδας της Κύμης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια Θεοδώρου για την τιμή που μου κάνουν να είμαι ο προπονητής της ομάδας για την ερχόμενη σεζόν. Μία σεζόν που αναμένεται, όπως κάθε χρόνο, να είναι δύσκολη και ιδιαιτέρως απαιτητική.

Για το λόγο αυτόν και για να καταφέρουμε να είμαστε επιτυχημένοι στο τέλος του πρωταθλήματος, οφείλουμε να είμαστε όλοι ενωμένοι, αγαπημένοι και δουλεύοντας σκληρά κάθε μέρα, εντός και εκτός γηπέδου, να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την ομάδα και τον κόσμο της. Εύχομαι η σεζόν που θα αρχίσουμε να διανύουμε σε λίγους μήνες να είναι γεμάτη από υγεία για όλα τα μέλη της Κύμης και είμαι σίγουρος πως όλα θα κυλήσουν όπως πρέπει ώστε στο τέλος να πετύχουμε τους στόχους μας”, δήλωσε ο Καστρίτης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…