Κεντρική Β' Εθνική Η τοποθέτηση της Καρδίτσας!

Η τοποθέτηση της Καρδίτσας!

karditsa1

Η Καρδίτσα επικράτησε εντός έδρας του Ερμή Αγιάς με 8883, για την 27η αγωνιστική του Βόρειου ομίλου της Β’ Εθνικής, με τους φιλοξενούμενους να εκδίδουν ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του συγκεκριμένου αγώνα.

Από την δικιά της πλευρά, η Καρδίτσα, που πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τοποθετείται για την αναμέτρηση με την ομάδα της Αγιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Α.Σ. Καρδίτσας:
“Αναφορικά με τον αγώνα Α.Σ. Καρδίτσας – Ερμής Αγιάς για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, ο Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας τοποθετείται ως εξής:

1. Ο Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας, σέβεται απόλυτα και τιμά το γειτονικό σωματείο Γ.Σ. Ερμής Αγιάς, τη διοίκηση, τους προπονητές και αθλητές του, για την αξιοσημείωτη πορεία που καταγράφουν τα τελευταία χρόνια στο χώρο του μπάσκετ.

2. Ταυτόχρονα όμως, θεωρούμε αυτονόητη την αναγνώριση της τεράστιας προσπάθειας που γίνεται στον Α.Σ. Καρδίτσας, το μοναδικό εκπρόσωπο της πόλης μας στις εθνικές κατηγορίες. Αν και νεοφώτιστος, αν και ομάδα με έναν από τους χαμηλότερους μέσους όρους ηλικίας στην κατηγορία, ο Α.Σ.Κ. αναδείχθηκε σε ρόλο πρωταγωνιστή στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με καθημερινή δουλειά στο γήπεδο, με συνεχή αγώνα για οργάνωση και εκσυγχρονισμό της λειτουργίας του και βέβαια, στηριζόμενος στις δικές του δυνάμεις. Κυρίως όμως, έχει έναν υπέροχο φίλαθλο κόσμο που βρίσκεται πάντοτε δίπλα στην ομάδα μας, τη στηρίζει και την ακολουθεί. Οι μοναδικές στιγμές που έζησε την Κυριακή η Καρδίτσα, αποτελούν για το σωματείο μας, τη μεγαλύτερη επιβράβευση μιας προσπάθειας που είναι διαρκής, συλλογική και κυρίως, κρυστάλλινη.

3. Το σωματείο μας, δεν έχει προβεί ποτέ σε δημόσια κρίση ή τοποθέτηση για τις αποφάσεις διαιτητών, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα των αγώνων μας και την ίδια στάση θα κρατήσει και τώρα. Το βίντεο ολόκληρου του αγώνα, είναι στη διάθεση κάθε θεσμοθετημένου οργάνου, που είναι αρμόδιο για την ανάλυση και αξιολόγησή του. Οτιδήποτε άλλο, εξυπηρετεί μόνο τη δημιουργία εντυπώσεων.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. Καρδίτσας.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Κέρδισε δυο ομάδες της Α2 ο ΝΕΟΛ!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρωθηκε το τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε o NEOΛ το Σαββατοκύριακ…