Κεντρική Β' Εθνική “Απαράδεκτη η διαιτησία των Δεσλή – Κολογερόπουλου”

“Απαράδεκτη η διαιτησία των Δεσλή – Κολογερόπουλου”

ermis agias 1

ermis agias

Έξαλλη με τη διαιτησία στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καρδίτσα είναι η ομάδα του Ερμή Αγιάς, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση με τα παράπονα της. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι τονίζουν ότι θα δημοσιεύσουν βίντεο με τις φάσεις, το οποίο θα στείλουν και στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα.

Η ανακοίνωση του Ερμή Αγιάς:

Ο Ερμής Αγιας διαμαρτύρεται έντονα για την απαράδεκτη διαιτησία των κύριων Δεσλη και Καλογεροπουλου στον χτεσινό αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την Καρδίτσα. Οι λεπτομέρειες της σφαγής θα δημοσιευθούν σε βίντεο που θα ανεβάσουμε αργότερα και θα στείλουμε στα αρμόδια όργανα του πειθαρχικού ελέγχου.

Απλά να αναφέρουμε πως η ομάδα μας γύρισε το παιχνίδι από μια διαφορά 16 πόντων που έχανε και προηγήθηκε με +5 στα τελευταία λεπτά, αλλά οι διαιτητές δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη για το ποιος θα κερδίσει το ματς.

Αν είχαν κάνει 1-2 ανθρώπινα λάθη δεν θα ασχολούμασταν καθόλου με αυτό, όπως δεν το κάναμε εδώ και πολύ καιρό. Δυστυχώς τέτοιες ενέργειες δεν προάγουν το άθλημα που τόσο πίσω πήγε τα τελευταία χρόνια και απομακρύνουν υγιείς φιλάθλους, παράγοντες και ομάδες από αυτό. Ας το σκεφτούν λίγο αυτοί που αποφάσισαν πριν το παιχνίδι ποιος θα είναι ο νικητής στην Καρδίτσα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …