Κεντρική Ασίστ Shadow Η πιο ωραία Κυριακή του Παπαδόπουλου

Η πιο ωραία Κυριακή του Παπαδόπουλου

papadopoulos

papadopoulos

Η τελευταία μέρα του Απριλίου ήταν ονειρική για τον Κώστα Παπαδόπουλου, κι αυτό γιατί ο Έλληνας τεχνικός χαμογέλασε δύο φορές με δύο διαφορετικές ομάδες! Πως γίνεται αυτό;

Ο κόουτς Παπαδόπουλος είναι προπονητής της εφηβικής ομάδας του Δούκα, αλλά και της ανδρικής ομάδας του Άρη Πετρούπολης. Οι δύο ομάδες είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις την περασμένη Κυριακή (30/4), με τον νεαρό τεχνικό να βρίσκεται στην Κατερίνη, καθοδηγώντας τον Δούκα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων.

Τα Εκπαιδευτήρια “καθάρισαν” και τον ΠΑΟΚ, πανηγυρίζοντας και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μία μέρα πριν την ολοκλήρωση του. Ο Κώστας Παπαδόπουλος σήκωσε για τρίτη σερί χρονιά τη συγκεκριμένη κούπα, γράφοντας την δική του ιστορία στη διοργάνωση.

konstantopoulos

Την ίδια ώρα, ο Άρης Πετρούπολης αντιμετώπιζε εντός έδρας την Ερμιονίδα, στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της ομάδας για παραμονή στην κατηγορία. Χρέη πρώτου προπονητή ανέλαβε ο άμεσος συνεργάτης του Κώστα Παπαδόπουλου, Θάνος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος οδήγησε τον Άρη σε μία σπουδαία νίκη (90-71).

Τι άλλο να ζητήσει ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος μέσα σε λίγες ώρες πανηγύρισε την κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων με τον Δούκα, αλλά και τη νίκη παραμονής του Άρη Πετρούπολης, την οποία “υπέγραψε” με το κοουτσάρισμα του ο Θάνος Κωνσταντόπουλος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Φασούλας: «Κύριε Βρούτση πάρτε θέση»

Ο Παναγιώτης Φασούλας καλεί τον υπουργό να φέρει ισονομία στο μπάσκετ. Ο συνδυασμός «Πρώτα…