Κεντρική A2 Οι Μαχητές Δόξας Πεύκων δημιουργούν την Ακαδημία τους (pics)
A2

Οι Μαχητές Δόξας Πεύκων δημιουργούν την Ακαδημία τους (pics)

Οι Μαχητές Δόξας Πεύκων θα δημιουργήσουν τη δικιά τους Ακαδημία, στην οποία θα λάβουν μέρος παιδιά ηλικίας 10 ετών και άνω. Το μπασκετικό καμπ των Μαχητών θα έχει διάρκεια 2 εβδομάδες και τα παιδιά θα προπονήσει το καταρτισμένο προπονητικό τιμ της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

“Η machites doxas pefkon basketball academy και το καταρτισμένο προπονητικό της team, αγκαλιάζει παιδιά ηλικίας 10 χρονών και άνω με σκοπό την εφαρμογή για πρώτη φορά ενός εξειδικευμένου προγράμματος μεταβατικής περιόδου με καθημερινές απογευματινές προπονήσεις.

Λειτουργώντας ένα νέο σύγχρονο μοντέλο με νέες καινοτομίες στην εκμάθηση -βελτίωση των μυστικών του μπάσκετ. Πρωταρχικός στόχος είναι να δώσουμε στους νέους αθλητές το ερεθισμό που χρειάζονται για να βιώσουν την ατομική βελτίωση στα βασικά του μπάσκετ, ενίσχυση των φυσικών χαρακτηριστικών [ταχύτητα, ευλυγισία, έκρηξη, ενδυνάμωση ] και εξομοίωση των αθλητών σε συνθήκες αγώνα.

Παράλληλα φροντίζουμε να βιώσουν με αγάπη και χωρίς άγχος την έννοια του αθλητικού πνεύματος, επιδίωξη που θα αποτελέσει την απόκτηση σωστών βάσεων, αντιλήψεων και φίλαθλης συμπεριφοράς. Το μότο μας, έρχεσαι να παίξεις, να συναγωνιστείς, θα μετρήσεις τι αξίζεις, θα μάθεις σωστά τα βασικά, θα γνωρίσεις νέους φίλους. Machites Doxas Pefkon Basket Player development camp.

1η εβδομάδα 19-23/6
2η εβδομάδα 26-30/6

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Μαυρωτάς: Τότε θα ξεκινήσουν ξανά τα πρωταθλήματα!

Στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης μεταξύ Ολυμπιακού και Κολοσσού Ρόδου, ο Γενικός Γραμ…