Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα  Κωνσταντινούπολη 2017 Οι Έλληνες και οι… “πρώην” του Φάιναλ Φορ

Οι Έλληνες και οι… “πρώην” του Φάιναλ Φορ

kostas sloukas milos teodosic

kostas sloukas milos teodosic

psarakisΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Μικρή σε σύγκριση με πέρυσι θα είναι η παρουσία των Ελλήνων (πλην φυσικά της παρουσίας του Ολυμπιακού) στο Φάιναλ Φορ. Στο Βερολίνο εκτός της ΤΣΣΚΑ με Ιτούδη, της Φενέρ με Σλούκα ήταν ακόμη η Μπασκόνια με Μπουρούση και η Λοκομοτίβ με Μπαρτζώκα οπότε φέτος μας… κακοφαίνεται. Πάντως, οι τρεις εκπρόσωποί μας στην πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ (1ος και 2ος προπονητής και γυμναστής) όπως και του Σλούκα κρατάει ψηλά την ελληνική σημαία και φέτος.

ellines final four 2017

Εκτός από τους συμπατριώτες μας των άλλων ομάδων, στην Πόλη θα βρούμε και παλιούς γνωστούς που πέρασαν από τα μέρη μας. Ξεχωρίζει φυσικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο δημιουργός της αυτοκρατορίας του Παναθηναϊκού αλλά δεν θα είναι ο μόνος.

Στον ημιτελικό ο Ολυμπιακός θα βρει δύο δικά του “παιδιά” τον Μίλος Τεόντοσιτς που φόρεσε τη φανέλα των ερυθρόλευκων για 4 σεζόν και ο Κάιλ Χάινς που πήρε δύο τρόπαια της Ευρωλίγκα με την ομάδα του Πειραιά. Πρώην “ερυθρόλευκοι” θα παίξουν και στον 2ο ημιτελικό, ο Πέρο Άντιτς (που ανδρώθηκε μπασκετικά στην ΑΕΚ) και ο Οθέλο Χάντερ ενώ θα υπάρχει και άρωμα Παναθηναϊκού στο παρκέ από την παρουσία του Γιόνας Ματσιούλις.

proin final four 2017

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Ψαράκης
Περισσότερα σε  Κωνσταντινούπολη 2017

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…