Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Γιαννακόπουλος: “Δεν είμαι σύμφωνος με την παραμονή των τεσσάρων παικτών”

Γιαννακόπουλος: “Δεν είμαι σύμφωνος με την παραμονή των τεσσάρων παικτών”

pasqual giannakopoulos

pasqual giannakopoulos

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά πως δεν επιθυμούσε την παραμονή των Κρις Σίνγκλετον, Μάικ Τζέιμς, Κένι Γκάμπριελ και Αντώνη Φώτση στην ομάδα, μετά την απόφαση τους να μην ακολουθήσουν την υπόλοιπη ομάδα, η οποία επέστρεψε με πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη, μετά την ήττα και τον αποκλεισμό από τη Φενέρμπαχτσε.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, μιλώντας στον Σπορ FM 94,6, τόνισε ότι σεβάστηκε την επιθυμία του κόσμου και ότι αυτός πρότεινε στον Τσάβι Πασκουάλ την παραμονή τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό: “Θέλω να πιστεύω ότι είναι επαγγελματίες οι αθλητές και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό”.

Για το αν είναι έτοιμος o Παναθηναϊκός μετά τα όσα είχαν προηγηθεί μετά τον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε: “Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό το πράγμα, αυτό το γνωρίζουν οι αθλητές. Δεν έχω εικόνα. Εγώ απέχω από αυτό που γίνεται. Δεν είμαι σύμφωνος με την παραμονή των τεσσάρων που δεν συμμορφώθηκαν με την άποψη του κλαμπ και έβαλα πάνω από όλα το ζητούμενο του κόσμου πάνω από το δικό μου. Είπα ότι θεωρώ ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού πρέπει να παίρνει αποφάσεις, επέλεξα να κάνω αυτό που ήθελε εκείνος να συμβεί.

Η απόφαση αυτή δεν με εκφράζει και αυτή τη στιγμή δεν είναι κάτι που παρακολουθώ και έχω αφήσει εν λευκώ την ομάδα στον κ. Παπαδόπουλο, τον κ. Πασκουάλ και τους αθλητές για να φέρουν το πρωτάθλημα. Το να παραμείνουν οι τέσσερις στην ομάδα, ήταν πρόταση δική μου στον Πασκουάλ. Μου είπε ότι χαίρεται και τον βρίσκει σύμφωνο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…