Κεντρική Διεθνή Φενέρμπαχτσε: Ο Σλούκας, ο Πρίντεζης και οι επόμενες κινήσεις

Φενέρμπαχτσε: Ο Σλούκας, ο Πρίντεζης και οι επόμενες κινήσεις

fenerbache

fenerbache

Δεν έχουν περάσει ούτε λίγα 24ωρα από τη σπουδαία επιτυχία της Φενέρμπαχτσε και οι φήμες δίνουν και παίρνουν για την επόμενη μέρα της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί αρκετά αλλαγμένη τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με τη Fanatik, οι νέοι πρωταθλητές Ευρώπης θα αποχωριστούν το καλοκαίρι τον ηγέτη τους, ήτοι τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς. Ο Σέρβος γκαρντ είναι έτοιμος να ανοίξει… τα φτερά του για το NBA, έχοντας κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης. Ο Πέρο Άντιτς θα αποχωρήσει, επίσης, από την ομάδα, με τον Σκοπιανό πάουερ φόργουορντ να μην προσφέρει και τίποτα ιδιαίτερο τη φετινή σεζόν.

Όσον αφορά τις ανανεώσεις, οι Τούρκοι επιθυμούν την παραμονή των Κώστα Σλούκα και Μπόμπι Ντίξον στην ομάδα, με το συγκεκριμένο δίδυμο να τα πηγαίνει περίφημα στη θέση “1” τη φετινή χρονιά.

Η συμφωνία της Φενέρμπαχτσε με την κατασκευαστική-κολοσσό Dogus σημαίνει και μεταγραφές από το πάνω ράφι. Η ομάδα του “Ζοτς” θα κάνει 2-3 πολύ ποιοτικές προσθήκες. Οι Τούρκοι αναφέρουν και το όνομα του Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος, όμως, θα συνεχίσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στον Ολυμπιακό, με το πιθανότερο σενάριο να θέλει τη Φενέρμπαχτσε να έχει “κλείσει” το Νίκολο Μέλι για τη θέση “4”. Όσο για την περιφέρεια, ο Μπραντ Ουοναμέικερ θεωρείται “κλεισμένος”.

Λόγω της Dogus, η οποία είναι χορηγός της Νταρουσάφακα, η Φενέρμπαχτσε έχει το πάνω χέρι για όλους τους ποιοτικούς παίκτες της ομάδας του Μπλατ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…