Κεντρική Ασίστ Περαστικός “Φαγωμένος” από καιρό

“Φαγωμένος” από καιρό

paok soulis markopoulos

paok soulis markopoulos

Το όνομα του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ ανακοινώθηκε χθες. Το διαβάσατε ήδη, άρα δεν θα είχα λόγο να ασχοληθώ, αν κι ο συγκεκριμένος θα είναι σαν κι εμένα… Περαστικός! Αλλά πάμε παρακάτω. Ο Σούλης Μαρκόπουλος έλυσε τη συνεργασία του με τον “δικέφαλο” και την επομένη ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του. Τόσο γρήγορες διαδικασίες;

Θα μου έκανε εντύπωση, καθώς δεν συχνάζω και στα καφέ της Θεσσαλονίκης, να μαθαίνω τα νέα από… πρώτο χέρι, αν δεν είχα την τύχη με το μέρος μου. Την εβδομάδα που σήμερα ολοκληρώνεται, είχα ραντεβού με έναν φίλο στα βόρεια προάστια. Εκεί που καθόμουν, λοιπόν, σε καφέ της Κηφισιάς, αντιλαμβάνομαι πως λίγο πιο μακριά από μένα ήταν μια μπασκετοπαρέα.

Ο νυν προπονητής του ΠΑΟΚ και οι συνεργάτες του έπιναν τον καφέ τους. Όχι άνετοι… Είχαν ανοίξει το laptop κι έβλεπαν Αμερικανούς παίκτες. Ρώτησα κι έναν φίλο, που συχνάζει εκεί και μου είπε ότι όλη την εβδομάδα είχαν πάρει φωτιά.

Αν δεν ξέρεις σε ποια ομάδα θα είσαι και κυρίως τι μπάτζετ θα έχεις δεν μπορείς να κάθεσαι να διαλέγεις παίκτες. Δεν έχεις λόγο. Άρα, από τα συμφραζόμενα, είναι ξεκάθαρο ότι είχαν “φάει” καιρό τώρα τον Σούλη κι ο άλλος ετοιμαζόταν. Απλά προχθές και χθες έγιναν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Παρότι δεν είναι το… φόρτε μου οι προβλέψεις, άντε να σας πάω κι ένα βήμα πιο πέρα. Μπορεί η Εθνική ομάδα να μην έχει προπονητή, αλλά απέκτησε βοηθό. Κι ο κόουτς που θα προσληφθεί, πρέπει να συμφωνήσει να τον έχει για συνεργάτη. Ενώστε τις τελείες και θα έχετε όλο το παζλ. Κι αν δεν τα καταφέρετε, οσονούπω θα σας τα γράψει όλα ο αγαπημένος σας φίλος, ο Περαστικός

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …