Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Έτοιμοι για το καλύτερο”

“Έτοιμοι για το καλύτερο”

dimitris mauroeidis

dimitris mauroeidis

Η ΑΕΚ φιλοξενείται στο “Νίκος Γκάλης” από τον Παναθηναϊκό (11/05, 19:00) για το πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών της Basket League. O Δημήτρης Μαυροειδής τόνισε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη για το καλύτερο.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

“Ξεκινάει μια δύσκολη προσπάθεια για όλους μας στην ΑΕΚ. Θέλω να πιστεύω, ότι είμαστε έτοιμοι απ’ όλες τις πλευρές για να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Πραγματικά, δεν ξέρεις τι να γράψεις σ’ αυτές τις περιπτώσεις. Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ. Πρέπει να διεκδικήσουμε το καλύτερο σ’ αυτή τη σειρά των αγώνων και σε κάθε περίπτωση να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Ξέρουμε τις δυνατότητες του Παναθηναϊκού. Ξέρουμε ποιος είναι το φαβορί, όπως είπε χθες και ο προπονητής μας, αλλά όλα αυτά αποδεικνύονται στο γήπεδο. Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία. Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι στα ματς με το Ρέθυμνο όπου προερχόμασταν από μεγάλη αποχή λόγω της ιδιορρυθμίας του συστήματος.

Ο Παναθηναϊκός έχει εξαιρετικές μονάδες, αλλά όπως δείξαμε και στο Πρωτάθλημα, αν βρεθούμε στην ημέρα και είμαστε συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά μπορούμε να βάλουμε δύσκολα στον αντίπαλό μας.

Είναι ευχάριστο, που μπήκαν άλλοι δύο συμπαίκτες μας, που προέρχονται από τραυματισμό. Επαναλαμβάνω, είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο σ’ αυτή την απαιτητική σειρά αγώνων”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…