Κεντρική NBA Έντονα παράπονα του Τόμας για τη διαιτησία!
NBA

Έντονα παράπονα του Τόμας για τη διαιτησία!

isaiah thomas john wall

isaiah thomas john wall

Ο Αϊζέια Τόμας δεν κατόρθωσε να πάρει στις πλάτες του τους Μπόστον Σέλτικς, μένοντας σε χαμηλά επίπεδα για 2ο σερί παιχνίδι. Συγκεκριμένα, ο “IT” περιορίστηκε στους 19 πόντους, σημειώνοντας μόλις 1 καλάθι από τα μέσα της 2ης περιόδου και έπειτα ενώ δεν εκτέλεσε ούτε 1 ελεύθερη βολή! Οι Γουίζαρντς επέλεξαν έναν πολύ physical τρόπο μαρκαρίσματος, προκειμένου να μην του επιτρέψουν να “οργιάσει”, όπως στο 2ο ματς, με τον Τόμας να μένει πλήρως ανενεργός στο 2ο ημίχρονο. Μετά το τέλος του αγώνα, όμως, ο σούπερ-σταρ των Σέλτικς δεν ήταν πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο που σφύριξαν τον αγώνα οι διαιτητές.

Οι διαιτητές τους επέτρεπαν να με κρατάνε“, τόνισε ο Τόμας, ο οποίο εξέφρασε με έντονο τρόπο τη δυσαρέσκειά του: “Νομίζω ότι, στην 3η περίοδο έπεσα στο παρκέ 5 με 6 φορές. Δεν λέω ότι αυτός είναι ο λόγος που χάσαμε. Δεχθήκαμε σερί 26-0 και δεν επιτρέπεται να συμβαίνει αυτό. Δεν γίνεται, όμως, να με κρατάνε και να με “αρπάζουν” μετά από κάθε σκριν. Δεν εκτέλεσα ούτε 1 βολή αλλά έπαιξα με τον ίδιο τρόπο, όπως κάθε βράδυ”.

“Ό,τι και να γίνει, θα συνεχίσω να παίζω έτσι. Είτε παίρνω τα σφυρίγματα, είτε όχι, πρέπει να είμαι επιθετικογενής, να μπαίνω στη ρακέτα και να φτιάχνω φάσεις για μένα και τους συμπαίκτες μου. Είναι εκνευριστικό, όμως, όταν παίζω με τον ίδιο τρόπο και δεν σφυρίζουν τίποτα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…