Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Διάλογος Τζέιμς με “πράσινο” οπαδό στο twitter!

Διάλογος Τζέιμς με “πράσινο” οπαδό στο twitter!

james 1

james

Ορισμένοι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν μπει στο στόχαστρο μερικών οπαδών της ομάδας, οι οποίοι, όντας απογοητευμένοι από τον αποκλεισμό από τη Φενέρμπαχτσε, τα… χώνουν με κάθε ευκαιρία στους “πράσινους” στα social media.

Μερικοί εκ των παικτών αντιδρούν κι ένας εξ’ αυτών είναι ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος άνοιξε διάλογο μ’ έναν οπαδό. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε σχολιάσει το πρόγραμμα των πλέι οφ και τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων, με τον οπαδό να του γράφει: “Eίσαι ελεύθερος να πας σπίτι. Δεν σέβεσαι την ομάδα και εμάς, τους οπαδούς της. Δεν έχεις θέση σε αυτήν”. Ο Τζέιμς του απάντησε, βάζοντας emojis.

“Δεν παίζεις όσο σκληρά θα έπρεπε, αυτό είναι το πρόβλημα. Δεν έχεις ιδέα σε ποια ομάδα παίζεις, αυτό με εκνευρίζει”, του έγραψε ο οπαδός με τον Τζέιμς να του απαντάει με ειρωνικό τρόπο: “Φίλε, ακούγεσαι τρελός. Σε ποια ομάδα παίζω; Δεν έχω καταλάβει. Θύμισε μου. Είμαι εδώ μόνο εννέα μήνες”!

“Όταν χάνεις ένα παιχνίδι, δεν κοιμάσαι επειδή είσαι έξω και πίνεις. Αυτή είναι η μαύρη αλήθεια”, έγραψε στη συνέχεια ο οπαδός, με τον Τζέιμς να απαντά: “Με βοηθάει να κοιμηθώ. Συγνώμη”.

Οι δύο άνδρες τα βρήκαν, πάντως, στο φινάλε. “Θα το σταματήσω εδώ. Άλλαξε την συμπεριφορά σου, παίξε πιο σκληρά και κάνε με να απολογηθώ για όσα είπα σήμερα. Θα το κάνω”, ανέφερε ο οπαδός. “Δεν με νοιάζει εάν θα μου απολογηθείς. Δεν μου επιτέθηκες. Απλώς εξέφρασες την άποψή σου”, συμπλήρωσε ο Τζέιμς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…