Κεντρική NBA Δέχεται απειλές για τη ζωή του ο Πατσούλια!
NBA

Δέχεται απειλές για τη ζωή του ο Πατσούλια!

zaza pachulia warriors

zaza pachulia warriors

Ο αθλητισμός είναι απλά ένα όμορφο παιχνίδι αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει για μια ορισμένη μερίδα κόσμου. Ο φανατισμός και το μίσος κυριαρχεί στην ψυχή κάποιων ανθρώπων, ακόμη και σε μια χώρα με υψηλή αθλητική κουλτούρα, όπως οι ΗΠΑ. Το γεγονός αυτό αντιλαμβάνεται από πρώτο χέρι ο Ζάζα Πατσούλια, ο οποίος έχει δεχθεί μαζικές απειλές, οι οποίες δεν αφορούν μόνο τον ίδιο αλλά ακόμη και τα παιδιά του!

Η αφορμή είναι, φυσικά ο τραυματισμός του σούπερ-σταρ των Σαν Αντόνιο Σπερς, Κουάι Λέοναρντ, ο οποίος πάτησε πάνω στο πόδι του Πατσούλια, με αποτέλεσμα να γυρίσει άσχημα τον αστράγαλό του. Η πλειοψηφία των οπαδών της ομάδας θεωρεί ότι ο παίκτης των Γουόριορς έβαλε επίτηδες το πόδι του σε εκείνη τη θέση, προκειμένου να βλάψει τον αντίπαλο. Εν απουσία του Λέοναρντ, οι Σπερς έχουν αποτύχει να κοιτάξουν στα μάτια τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, με τον αποκλεισμό να μοιάζει βέβαιος.

leonard pachulia

Ο Πατσούλια έχει ταρακουνηθεί πάρα πολύ από τις απειλές που δέχεται στα social media, με αποτέλεσμα να επιστρατεύσει σωματοφύλακες, ώστε να συνοδεύσουν τα παιδιά του στο σχολείο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της USA Today! Ο Γεωργιανός τόνισε, σε δηλώσεις του ότι η οργισμένη αντίδραση του προπονητή των Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς πυροδότησε μια ραγδαία αύξηση των επιθέσεων προς το μέρος του: “Δεν θέλω να κατηγορήσω τον Πόποβιτς αλλά αυτά που είπε έχουν μεγάλη επιρροή σε ανθρώπους που δεν μπορούμε να ελέγξουμε την εξυπνάδα τους. Οι οπαδοί ακούνε το μήνυμα και λένε: “OK, αφού το είπε ο Πόποβιτς ας το κάνουμε”. Είναι απλά λάθος. Απειλείστε εμένα αλλά όχι τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου. Δεν αξίζει η οικογένειά μου να το περνάει όλο αυτό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…