Κεντρική Basket League ΑΕΚ Χατζής, η επιστροφή!

Χατζής, η επιστροφή!

chatzis

chatzis

Χατζής, η επιστροφή…
Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Χατζή ανακοίνωσε επίσημα η ΑΕΚ. Ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης, με απόφαση των Αγγελόπουλου-Σάκοτα, αναλαμβάνει χρέη προπονητή των Εφήβων, ενώ θα έχει, παράλληλα, αυξημένες αρμοδιότητες στη λειτουργία των Τμημάτων.

Αναλυτικά:
Η διοίκηση της ΑΕΚ Β.C. και η Διεύθυνση των Τμημάτων Υποδομής συνεχίζουν απρόσκοπτα την προσπάθεια ενίσχυσης των δραστηριοτήτων τους σε ό,τι αφορά στην παραγωγική διαδικασία.

Οι τίτλοι (Νέοι, Παίδες) και τα μετάλλια (Νέοι, Παίδες, Έφηβοι) είναι ζητούμενο, καθώς η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη από την Ιστορία της να πρωταγωνιστεί, όμως, πρωταρχικός στόχος είναι η ανάδειξη αθλητών, οι οποίοι θα αποτελέσουν το μέλλον της «Βασίλισσας».

Η ΑEK Β.C. είχε προαναγγείλει κατά την «εξαγγελία» των TryOuts του Ιουνίου, ότι ετοιμάζει εκπλήξεις στο δυναμικό της και προς αυτή την κατεύθυνση αποφάσισε να κινηθεί άμεσα.

Η ΑΕΚ B.C. ανακοινώνει, ότι στο τεχνικό επιτελείο των Τμημάτων Υποδομής προστίθεται ένα όνομα βαρύ σαν ιστορία:

Ο Νίκος Χατζής με απόφαση των Μάκη Αγγελόπουλου-Ντράγκαν Σάκοτα αναλαμβάνει προπονητής της ομάδας των Εφήβων της ΑΕΚ, και παράλληλα, θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες στη λειτουργία των Τμημάτων.

Ο Νίκος Χατζής τα τελευταία 4 χρόνια ασχολείται με την ατομική βελτίωση των παικτών, με εξειδίκευση στο σουτ. Άλλωστε, ο ίδιος με το τέλος της καριέρας του αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Α1 με 5.200 πόντους, αλλά και πρώτος σε συμμετοχές (554).

Ο Νίκος Χατζής διοργανώνει από το 2013 με μεγάλη επιτυχία σε συνεργασία με τη σερβική σχολή το «Greece-Serbia Basketballh Camp», ενώ δραστηριοποιείται και σε άλλες δράσεις.

H AEK Β.C. καλωσορίζει τον αρχηγό των 4 σύγχρονων τροπαίων της «Βασίλισσας», ο οποίος επιστρέφει στην οικογένειά του μετά από 8 χρόνια.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ποσειδώνα Καλαμάτας και μετά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα των Εφήβων της Αθήνας πήρε μεταγραφή για την ΑΕΚ. Επόμενες ομάδες ο Ολυμπιακός, ο Πανιώνιος και η επιστροφή του στην ΑΕΚ το 2007. Ακολούθησε το 2009 ο Ηλυσιακός και το 2014 ο Αρκαδικός.

Τίτλοι

Παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Εφήβων (1995),
Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Παίδων (1993),
Πρωταθλητής Ελλάδας με την ΑΕΚ (2002),
Κυπελλούχος Ελλάδας με την ΑΕΚ (2000, 2001),
Κυπελλούχος Σαπόρτα με την ΑΕΚ (2000)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…