Κεντρική NBA “Αμοιβαίο ενδιαφέρον ανάμεσα σε Σπερς και Κρις Πολ”
NBA

“Αμοιβαίο ενδιαφέρον ανάμεσα σε Σπερς και Κρις Πολ”

chris paul

 

chris paulΟ Κρις Πολ εντάχθηκε στους Λος Άντζελες Κλίπερς το 2011, κάνοντας όνειρα για την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, κάτι που αδυνατούσε να πετύχει στους Νιου Όρλεανς Χόρνετς. Παρ’όλα αυτά, ο πολυμήχανος άσος βρίσκει μονίμως σε “τοίχο”, με την ομάδα του να “κολλάει” συνεχώς στον πρώτο ή τον δεύτερο γύρο των πλέι-οφς και με τη στάμπα του “λούζερ” να τον ταλαιπωρεί ιδιαίτερα. Η ατυχία χτύπησε και φέτος την ομάδα του Χόλιγουντ, με τον Μπλέικ Γκρίφιν να τραυματίζεται στο 3ο ματς και να χάνει το υπόλοιπο της σειράς, με αποτέλεσμα οι Κλίπερς να αποκλειστούν στα 7 ματς από τους Γιούτα Τζαζ. Το μέλλον του 31χρονου πλέι-μέικερ φαντάζει αμφίβολο, με την όρεξη των Σαν Αντόνιο Σπερς να έχει ήδη ανοίξει!

Ειδικότερα, είναι στο χέρι του Πολ το αν επιθυμεί αν συνεχίσει και του χρόνου στους Κλίπερς, όπου θα έχει την ευχέρεια να λάβει 5ετή επέκταση συμβολαίου, ύψους περίπου 205 εκατομμυρίων δολαρίων! Σε περίπτωση, όμως, που οι διαπραγματεύσεις δεν οδηγήσουν σε συμφωνία, το Σαν Αντόνιο περιμένει στη γωνία, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του ESPN, Ζακ Λόου!

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Λόου στη διαδικτυακή εκπομπή του: “Πιστεύω πως υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον. Δεν ξέρω πόσο πραγματικό είναι αυτό, με δεδομένο ότι οι Κλίπερς μπορούν να προσφέρουν μια τεράστια ποσότητα χρημάτων ενώ, πρόκειται και για μια πολύ καλή ομάδα. Οι Σπερς δεν έχουν χώρο στο σάλαρι καπ ώστε να τους ανταγωνιστούν. Είμαι πολύ περίεργος για το πώς θα κινηθούν αυτό το καλοκαίρι”.

Το ενδεχόμενο να μετακομίσει στο Τέξας ο Πολ θα ήταν ευλογία για τα “σπιρούνια”. Δεν υπάρχει καλύτερος πλέι-μέικερ στον πλανήτη, όσον αφορά το διάβασμα του παιχνιδιού, με τον Πολ να ανταποκρίνεται σε κάθε συνθήκη, κάνοντας ελάχιστα λάθη και πράττοντας σχεδόν πάντα τη σωστή απόφαση. Την περασμένη σεζόν είχε 18.1 πόντους και 9.2 ασίστ ανά αγώνα, παραμένοντας στην ελίτ των κορυφαίων παικτών. Με δεδομένο ότι η απόδοση του Τόνι Πάρκερ φθίνει με την πάροδο του χρόνου και με τον Ντεζόντε Μάρεϊ να μην μπορεί να αναλάβει χρέη βασικού από τόσο νωρίς, το ενδιαφέρον των Σπερς είναι απολύτως λογικό, ποντάροντας και στην αγανάκτηση του “CP3“, ο οποίος ψάχνει απεγνωσμένα τον τρόπο ώστε να διεκδικήσει τον τίτλο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…