Κεντρική Elite League Α2: Το μοντέλο της χρονιάς!

Α2: Το μοντέλο της χρονιάς!

ethnikos1

ethnikos1

Ο Εθνικός αποτέλεσε μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος της Α2. Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου, κόντρα στα προγνωστικά που την ήθελαν ανάμεσα στα φαβορί για υποβιβασμό, πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία, εξασφαλίζοντας από πολύ νωρίς την παραμονή στην κατηγορία και “φλερτάροντας” για αρκετές αγωνιστικές με την πρώτη πεντάδα.

Οι Πειραιώτες τερμάτισαν στην έβδομη θέση με ρεκόρ 16-14, πίσω από ομάδες, οι οποίες είχαν πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ απ’ αυτούς, ενώ κέρδισαν τις εντυπώσεις με το ελκυστικό μπάσκετ που έπαιξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και ειδικά στην έδρα τους, όπου ελάχιστες ομάδες κατάφεραν να περάσουν αλώβητες.

Το μοντέλο που θα γίνει μόδα
konstantinos deriziotis ethnikos

Ο Εθνικός άργησε πολύ να χτίσει το ρόστερ του. Οι άνθρωποι της ομάδας κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε οι Πειραιώτες να αγωνιστούν στην Α1, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν, με τον Κωνσταντίνο Δεριζιώτη και τον Βαγγέλη Βλάχο να λανσάρουν ένα νέο μοντέλο ομάδας, το οποίο αναμένεται να γίνει της μόδας τη νέα σεζόν στις εθνικές κατηγορίες.

Ο ισχυρός άνδρας του Εθνικού παρέα με τον έμπειρο τεχνικό έστησαν μία ομάδα, η οποία θα στηριζόταν πάνω σε 3-4 πολύ έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες και σε νεαρούς ταλαντούχους αθλητές, οι οποίοι θα είχαν την ευκαιρία να αποδείξουν τι αξίζουν.

Το εγχείρημα αυτό στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, όπως αποδεικνύουν περίτρανα τα αποτελέσματα του Εθνικού τη φετινή σεζόν, δικαιώνοντας τον Κωνσταντίνο Δεριζιώτη. Ο Κώστας Μαχαίρας και ο Νίκος Κόκκαλης πραγματοποίησαν μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας τους, ο Πάρης Μάρτζος και ο Τάσος Αντωνάκης ξεχώρισαν με την απόδοση τους, ενώ ο Κώστας Οικονομόπουλος ήταν ο παίκτης που διακρίθηκε περισσότερο από τα νεαρά παιδιά του Εθνικού.

Αύριο: Οι Survivors της κατηγορίας

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…