Κεντρική Elite League Α2: Οι κορυφαίοι της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ και πλέι άουτ!

Α2: Οι κορυφαίοι της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ και πλέι άουτ!

faros doukas

faros doukas

Η πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ και των πλέι άουτ του πρωταθλήματος της Α2 ολοκληρώθηκε και το eBasket.gr σας παρουσιάζει τους παίκτες που ξεχώρισαν.

Η κορυφαία πεντάδα αποτελείται από τους Γιάννη Γκαγκαλούδη, Νίκο Δίπλαρο, Βαγγέλη Καράμπουλα, Ευθύμη Τσακαλέρη και Γάιο Σκορδίλη.

1. Γιάννης Γκαγκαλούδης (Ηρακλής)
Ο πολύπειρος γκαρντ επιθυμεί διακαώς να οδηγήσει τον Ηρακλή στην Α1, πραγματοποιώντας τρομερή σεζόν. Η κανονική περίοδος της Α2 ολοκληρώθηκε, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως και ο “Γκάγκα” σταμάτησε να “βομβαρδίζει” τα αντίπαλα καλάθια. Ο “Γηραίος” έκανε εύκολα το 2-1 κόντρα στον Αίολο Αστακού στα πλέι οφ, με τον ηγέτη της ομάδας του Βαγγέλη Αλεξανδρή να μετρά 20 πόντους (2/2 βολές, 3/3 δίποντα, 4/6 τρίποντα), 3 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 κλεψίματα.

2. Νίκος Δίπλαρος (Μαχητές Δόξας Πεύκων)
Ο νεαρός γκαρντ των Μαχητών πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Α2, “σκοτώνοντας” την Καβάλα πίσω από τη γραμμή των 6,75. Ο διεθνής Έλληνας άσος μέτρησε 20 πόντους με 1/2 δίποντα κι 6/8 τρίποντα, 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 3 κλεψίματα, αποτελώντας τον κορυφαίο παίκτη των Μαχητών στη νίκη παραμονής επί των “Αργοναυτών”.

3. Βαγγέλης Καράμπουλας (Φάρος Κερατσινίου)
Ο φόργουορντ του Φάρου συνέχισε στα πλέι οφ να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθέναν, ήτοι να φορτώνει τα αντίπαλα καλάθια με πόντους. Ο Καράμπουλας ήταν ο πρώτος σκόρερ των Κερατσινιωτών στο ντέρμπι με τον Δούκα, πετυχαίνοντας 22 πόντους (4/4 βολές, 3/7 δίποντα, 4/7 τρίποντα). Είχε ακόμα 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ, ενώ μοναδικό μελανό σημείο της εμφάνισης του στο Δαΐς ήταν τα 6 λάθη στα οποία υπέπεσε.

4. Ευθύμης Τσακαλέρης (Αρκαδικός)
Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο φόργουορντ της ομάδας της Τρίπολης στο εντός έδρας παιχνίδι με το Ηράκλειο. Ο Ευθύμης Τσακαλέρης βοήθησε τα μέγιστα τον Αρκαδικό να κάνει το 2-1 στη σειρά με τους Κρητικούς, έχοντας 16 πόντους (0/1 βολή, 5/6 δίποντα, 2/5 τρίποντα), 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ αλλά και 3 λάθη.

5) Γάιος Σκορδίλης (Φάρος)
Ο πολύπειρος σέντερ έκανε πάρτι κάτω από τα καλάθια στο ντέρμπι ανόδου του Φάρου με τον Δούκα. Ο πύργος των Κερατσινιωτών κυριάρχησε στο ζωγραφιστό, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 16 πόντους (4/5 βολές, 6/7 δίποντα), 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 3 τάπες σε 23 λεπτά συμμετοχής.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…