Κεντρική Γ' Εθνική Ξέσπασε για τη διαιτησία ο Διαμαντόπουλος

Ξέσπασε για τη διαιτησία ο Διαμαντόπουλος

diamantopoulos

diamantopoulos

Τρομερά παράπονα από τη διαιτησία στον εντός έδρας αγώνα με την Καλαμάτα έχει ο Γιώργος Διαμαντόπουλος, ο οποίος ξέσπασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού κι έγραψε όλα όσα έγιναν στην αναμέτρηση.

Όλα όσα έγραψε ο έμπειρος παίκτης της Ερμιονίδας:
“Μετά από 23 χρόνια παρουσίας Κ συμμετοχή σε όλα τα καλά πρωταθλήματα της Ευρώπης γυρνάει ο διαιτητής και μου λέει ποιος είσαι εσύ; Οκ εγώ είμαι ο κανένας πες μου εσύ ποιος είσαι που είσαι 24 χρονών και δεν ξέρω καν που σφυράς. Δεν ξέρω πως γίνεται ένας παίκτης που έχει το μεγαλύτερο ποσοστό επιθέσεων να εκτελεί μία και δύο βολές σε κάθε παιχνίδι.

Αυτό που έγινε σήμερα στο γήπεδο προσωπικά το έχω δει πολύ λίγες φορές στη μέχρι τώρα καριέρα μου σένα γήπεδο που οι οπαδοί είναι οικογένειες Κ μικρά παιδιά κατάφεραν να διακοπεί δύο φορές. Τεχνικές ποινές αντιαθλητικά μόνο σε μία ομάδα.

Συγχαρητήρια δεν θα δώσω για πρώτη φορά στη ζωή μου σε ομάδα που χάνω γιατί δεν το νιώθω να το κάνω μετά το σημερινό. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου γιατί κάνει μία πορεία εντυπωσιακή με κόσμο που γεμίζει το γήπεδο Κ γουστάρει το άθλημα. Μπορεί σε μερικούς να μην αρέσει η μικρή η Ερμιονίδα να σηκώνει κεφάλι αλλά δεν πειράζει υπάρχουν άλλα 6 παιχνίδια θα παλέψουμε μέχρι τέλους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Στα ημιτελικά της National League 2 πέρασε η Καστοριά. Σπουδαία νίκη για την Καστοριά, η ο…