Κεντρική Γ' Εθνική Βολές Άρη για τη διαιτησία!

Βολές Άρη για τη διαιτησία!

petroupoli

aris-petroupolis

Ο Άρης Πετρούπολης ηττήθηκε εκτός έδρας από την Πεύκη στο ντέρμπι παραμονής του πρώτου ομίλου του Νότου της Γ’ Εθνικής, με την ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου να έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα.

Αναλυτικά:
“Ο ΑΟ Άρης Πετρούπολης διαμαρτύρεται για την άνιση μεταχείριση από πλευράς διαιτησίας που έτυχε στο σημερινό εκτός έδρας αγώνα του στην Πεύκη. Οι διαιτητές με τα σφυρίγματα τους βοήθησαν στη διαμόρφωση του αποτελέσματος υπέρ της γηπεδούχου ομάδας. Οι διαιτητές έδειξαν ανοχή σε αντιαθλητικές συμπεριφορές από παίκτες του ΑΟ Πεύκης, αλλά και σε συμπεριφορά διοικητικού παράγοντα της ομάδας που κινούταν περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου κάνοντας πότε παρατηρήσεις στους ίδιους τους διαιτητές και πότε παροτρύνοντας ή συμβουλεύοντας παίκτες της ομάδας της Πεύκης.

Τέλος οι διαιτητές δίνοντας κάποια “έξυπνα” σφυρίγματα υπέρ του Άρη προσπάθησαν να καλύψουν την μεροληπτική διαιτησία υπέρ της γηπεδούχου ομάδας.

Ο ΑΟ Άρης Πετρούπολης έχει μάθει να κερδίζει τους αγώνες του με τους παίκτες του και μόνο εντός παρκέ και ζητάει την προστασία από τους υπεύθυνους του πρωταθλήματος ώστε κάθε αγώνας να παίζεται επί ίσοις όροις και να κερδίζει ο καλύτερος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…