Κεντρική Ασίστ Shadow Το κοινωνικό πρόσωπο του Γκάλη (pic)

Το κοινωνικό πρόσωπο του Γκάλη (pic)

nikos galis 3

nikos-galis

Το κοινωνικό του πρόσωπο φρόντισε να δείξει για ακόμα μία φορά ο Νίκος Γκάλης. Ο “Θεός” του ελληνικού μπάσκετ βρίσκεται στο πλευρό του Χαμόγελου του Παιδιού κι αποφάσισε να βοηθήσει στην επάνδρωση κινητής μονάδας ασθενοφόρου εντατικής θεραπείας για νεογνά και παιδιά στα Χανιά.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του “Charity Idols“, ο Νίκος Γκάλης θα υπογράψει μία πιστή ρέπλικα της εμφάνισης που φορούσε το 1987, όταν και κατέκτησε με την Εθνική Ελλάδας το ευρωπαϊκό.

Πρόκειται για τη δεύτερη σπουδαία ενέργεια του Νίκου Γκάλη, μετά την αποδοχή της πρότασης της ΟΣΕΚΑ να συμμετέχει αφιλοκερδώς στο διαφημιστικό σποτάκι, που στόχο θα έχει την προβολή της δράσης των παικτών μπάσκετ με αμαξίδιο.

Αναλυτικά:

“Με μπροστάρη τον Νίκο Γκάλη όπως τότε, οι δώδεκα ήρωες του 87 ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια υπέρ του Χαμόγελου του Παιδιού στα Χανιά!!!

Τώρα σε δημοπρασία στο www.charityidols.gr η πιστή ρέπλικα από το Eurobasket 87, υπογεγραμμένη από τον ”Θεό” του Ελληνικού μπάσκετ, Νίκο Γκάλη.

Yπέρ του “Χαμόγελου του Παιδιού” για την επάνδρωση της πρώτης κινητής μονάδας ασθενοφόρου, εντατικής θεραπείας για νεογνά και παιδιά στα Χανιά”.

Με μπροστάρη τον Νίκο Γκάλη όπως τότε, οι δώδεκα ήρωες του 87 ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια υπέρ του Χαμόγελου του Παιδιού στα Χανιά!!! Τώρα σε δημοπρασία στο www.charityidols.gr η πιστή ρέπλικα από το Eurobasket 87, υπογεγραμμένη από τον ”Θεό” του Ελληνικού μπάσκετ, Νίκο Γκάλη. Yπέρ του “Χαμόγελου του Παιδιού” για την επάνδρωση της πρώτης κινητής μονάδας ασθενοφόρου, εντατικής θεραπείας για νεογνά και παιδιά στα Χανιά. “Solidarity 4 Ever” #nickgalis #galis #xamogelotoupaidiou #charityidols #eurobasket87 #solidarity4ever #happycharity Nick Galis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @charityidols στις

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…