Κεντρική Basket League Κύμη “Τελικός το επόμενο παιχνίδι με Απόλλωνα”

“Τελικός το επόμενο παιχνίδι με Απόλλωνα”

Μπρατσιάκος

bratsiakos

Στην ήττα της ομάδας του από τον Προμηθέα αλλά και στο ματς της επόμενης εβδομάδας με τον Απόλλωνα Πατρών στάθηκε ο Βασίλης Μπρατσιάκος.

Όλα όσα είπε ο τεχνικός της Κύμης στη συνέντευξη τύπου:
“Την περασμένη εβδομάδα χάσαμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Άρη να σώσουμε την παρτίδα, έτσι ώστε να μην πάμε σε τελικό την άλλη εβδομάδα με τον Απόλλωνα. Το ίδιο ισχύει και στο σημερινό παιχνίδι με τον Προμηθέα.

Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι ο Προμηθέας παίζει δυνατά στην έδρα του. Είχαμε πει οι παίκτες μας να βάλουν τα κορμιά τους στην φωτιά και να μην σκέφτονται το τι γίνεται στα άλλα παιχνίδια. Παρά τα πολλά λάθη που κάναμε, μειώσαμε τη διαφορά στους 4 πόντους, όμως εκεί ο Προμηθέας έβαλε πολλά μεγάλα σουτ, τα περισσότερα πάνω σε άμυνα, έχοντας εκπληκτική ευστοχία στα τρίποντα. Αυτό που κρατάω είναι ότι έπαιξαν όλα τα παιδιά.

Η ομάδα μας είναι υγιής και είναι αποφασισμένη να πουλήσει ακριβά το τομάρι της την επόμενη εβδομάδα κόντρα στον Απόλλωνα. Για εμάς αυτό το παιχνίδι είναι ένας τελικός. Για τον Απόλλωνα, πλέον, όπως ήρθαν όλα τα άλλα αποτελέσματα, δεν είναι. Θα παίξει ρόλο το ποιος το θέλει πιο πολύ”.

Από πλευράς παικτών ο Μάρτιν Πάλμπλαντ τόνισε: “Φέτος παρουσιάζουμε δυο διαφορετικά πρόσωπα. Το ένα όταν παίζουμε στην έδρα μας, αυτό μιας δυνατής και μαχητικής ομάδας, που μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Και το άλλο όταν παίζουμε εκτός έδρας, αυτό μιας ομάδας που δεν έχει αυτοπεποίθηση και δεν μπορεί να φτάσει στη νίκη. Για εμάς, πλέον, το παιχνίδι με τον Απόλλωνα είναι ζωής ή θανάτου. Θα είναι ένα ιδιαίτερος αγώνας και για εμένα προσωπικά. Εύχομαι στον Προμηθέα να μπει στα πλέι-οφ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…