Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Στο Φάιναλ φορ του Champions League ο Αναστόπουλος!

Στο Φάιναλ φορ του Champions League ο Αναστόπουλος!

anastopoulos panagiotis

anastopoulos-panagiotis

Το ελληνικό μπάσκετ, πέρα από τους τελικούς του Eurocup όπου το πρώτο παιχνίδι “σφύριξε” ο Σπύρος Γκόντας, θα έχει διπλή εκπροσώπηση και στο φάιναλ φορ του Champions League που θα διεξαχθεί στην Τενερίφη.

Εκτός από τον Γιώργο Μπόγρη, εκεί θα βρίσκεται και ο Παναγιώτης Αναστόπουλος, ο οποίος θα είναι ένας από τους διαιτητές της τελικής φάσης της διοργάνωσης της FIBA.

Το Δ.Σ του ΣΕΔΚΑ εξέδωσε ανακοίνωση, συγχαίροντας τον πολύπειρο Έλληνα διαιτητή για τον ορισμό του.

Παναθηναϊκός-Τρίκαλα στην Ελλάδα, Τίμπεργουλβς-Μπλέιζερς στο ΝΒΑ και γενικά… όλα τα ματς, θα προσφερθούν από την 2winbet.gr προς τους πελάτες της στις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς!

Αναλυτικά:
“Το Δ.Σ του ΣΕΔΚΑ συγχαίρει το μέλος μας ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟ Π. για τον ορισμό του στο Final Four του FIBA CHAMPIONS LEAGUE.
Είμαστε βέβαιοι ότι η παρουσία του θα είναι απόλυτα επιτυχημένη. Αξίζει με την απόδοση του όλη την χρονιά να βρίσκεται και στον Τελικό της συγκεκριμένης διοργάνωσης και του ευχόμαστε ακόμα καλύτερους ορισμούς στο μέλλον.
Μπράβο Παναγιώτη.

Με την ευκαιρία και αυτής της επιτυχίας ενός ακόμα Μέλους μας, μετά από αυτόν της Βάσως και του Σπύρου, αλλά και άλλους που θα έρθουν στο μέλλον, θέλουμε να επαναλάβουμε προς ΟΛΕΣ τις κατευθύνσεις ότι οι ΑΘΗΝΑΙΟΙ Διαιτητές είναι οι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ της Ελλάδας, και ανήκουν στους καλύτερους Διαιτητές του Κόσμου.
Αυτό δεν είναι τυχαίο, αποδεικνύει εκτός από τις προσωπικές ικανότητες που κανείς δεν αμφισβητεί και την δουλειά που γίνεται στον Σύνδεσμό μας εδώ και χρόνια, σε συνεργασία με την Τοπική Ένωση (Ε.Σ.Κ.Α) αλλά και την Ομοσπονδία του Αθλήματος (Ε.Ο.Κ) και όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να το μειώσουν ή να το καπηλευτούν, δεν θα τα καταφέρουν.

ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ.

Δ.Σ ΣΕΔΚΑ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Φασούλας: «Κύριε Βρούτση πάρτε θέση»

Ο Παναγιώτης Φασούλας καλεί τον υπουργό να φέρει ισονομία στο μπάσκετ. Ο συνδυασμός «Πρώτα…