Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Ο Γκόντας στον τελικό

Ο Γκόντας στον τελικό

godas

godas

Το γράψαμε; Ισχύει!…
Την ώρα που η ΚΕΔ/ΕΟΚ έχει (παράνομα) αποκλείσει από το ελληνικό πρωτάθλημα τον Σπύρο Γκόντα (και τους άλλους τρεις διεθνείς), η Ελλάδα θα έχει εκπρόσωπο στον τελικό του Eurocup, καθώς σήμερα ανακοινώθηκε πως τον πρώτο αγώνα ανάμεσα στη Βαλένθια και τη Μάλαγα θα διευθύνει ο Έλληνας ρέφερι (μαζί με τους Λουίτζι Λαμόνικα και Όλεγκς Λάτισεβς).

Ας ξεκινήσουμε από την είδηση, την οποία… “φωτογραφίσαμε” χθες (διαβάστε εδώ). Το γεγονός ότι ένας Έλληνας διαιτητής σφυρίζει στον τελικό του Eurocup είναι τεράστια τιμή για την ελληνική διαιτησία και κατ’ επέκταση για το ελληνικό μπάσκετ. Αυτό είναι αυτονόητο.

Ρέθυμνο-Ολυμπιακός σήμερα καθώς και άλλα ευρωπαϊκά ματς στο “μενού” των επιλογών αλλά και αγώνες του ΝΒΑ τα ξημερώματα… Όλα τα προσφερθούν από την 2winbet.gr προς τους πελάτες της με τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς και με live betting!

Πάμε στην ουσία: Ποιος έχει το δικαίωμα να στερεί τις εσωτερικές διοργανώσεις από διαιτητές τέτοιου βεληνεκούς; Η ΚΕΔ/ΕΟΚ και προσωπικά κάθε μέλος της, έχει τεράστια ευθύνη για το γεγονός και σύντομα θα κληθεί να απολογηθεί.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει επίσημη τιμωρία, το ψευδεπίγραφο “δεν κρίνονται ικανοί“, διαιτητές που βρίσκονται στην κορυφή της πυραμίδας, είναι το ανέκδοτο της χρονιάς. Θα ήταν για γέλια, αν η λειτουργία της Κεντρικής Επιτροπής δεν ήταν για κλάματα.

gondas-final-eurocup

Αντιλαμβανόμαστε τον καημό των μελών της ΚΕΔ/ΕΟΚ, που δεν έφτασαν (όταν ήταν διαιτητές) στο μικρό δαχτυλάκι -εν προκειμένω στο… στραγάλι της σφυρίχτρας- του Γκόντα, όμως καλό είναι να βάλουν το συμφέρον της διαιτησίας πάνω από τα προσωπικά τους (και τις όποιες εντολές λαμβάνουν, αν λαμβάνουν) και να επαναφέρουν άμεσα τον Έλληνα διεθνή και τους άλλους τρεις -εξίσου καλούς- διαιτητές, στη δράση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Η δωδεκάδα των «ερυθρόλευκων»

Εκτός για τον Ολυμπιακό οι Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Μιχάλης Λούντζης και Γιώργος Τανούλης. Ώρα πλ…