Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Κυριάκο, έχεις μήνυμα…

Κυριάκο, έχεις μήνυμα…

tavoulareas kiriakos

tavoulareas-kiriakos

Ένας καλός φίλος της στήλης (θα μας επιτρέψετε να μην αποκαλύψουμε ποιος) θέλησε να στείλει… μήνυμα στον Κυριάκο Ταβουλαρέα. Το λάβαμε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο κι είπαμε να βοηθήσουμε στην… επικοινωνία. Τι λέει το μήνυμα; Να μην βγει από το σπίτι την Τρίτη, να καθίσει αναπαυτικά στον καναπέ του και να παρακολουθήσει τηλεόραση.

Όχι το Survivor, υπάρχουν πολύ καλύτερα προγράμματα να παρακολουθήσει. Άλλωστε, το εκ Καλαμάτας προερχόμενο μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ είναι ακραιφνής μπασκετικός, οπότε θα επιλέξει κάποιο μπασκετικό πρόγραμμα.

Στο μήνυμα δεν ήταν ξεκάθαρο τι πρέπει να δει ο κ. Ταβουλαρέας. Εμείς, πάντως, θα δούμε τον πρώτο τελικό του Eurocup, ανάμεσα στη Βαλένθια και τη Μάλαγα. Δεν θέλουμε να τον επηρεάσουμε, άλλωστε γνωρίζουμε πως είναι “απαγορευμένη” η διοργάνωση, αλλά ένεκα του ότι δεν έχει κάτι καλύτερο, μπορεί να του ρίξει μια ματιά. Πιστεύουμε πως θα ενθουσιαστεί.

Το μήνυμα μπορεί σήμερα να είναι ασαφές στον πολύ κόσμο, σε λίγες ώρες όμως θα είναι εύκολο αναγνώσιμο. Πιο εύκολο κι από το μυστήριο στο escape room, που πήγε χθες η 12χρονη κόρη μου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…