Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Σκεφτόμαστε μόνο πως να σπάσουμε την έδρα”

“Σκεφτόμαστε μόνο πως να σπάσουμε την έδρα”

liapis

liapis

Ο Κολοσσός Ρόδου είναι απόλυτα έτοιμος για την πρεμιέρα των πλέι οφ, με τον Μιχάλη Λιάπη να τονίζει στο blog του στον ΕΣΑΚΕ πως οι Ροδίτες σκέφτονται μόνο πως να “σπάσουν” την έδρα του Ρεθύμνου.

Αναλυτικά:
“Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να περάσατε όμορφα τις Άγιες ημέρες του Πάσχα. Χριστός Ανέστη και ό,τι ποθεί ο καθένας εύχομαι, με υγεία πάνω απ’ όλα. Εμείς περάσαμε τις γιορτές μακριά από τα σπίτια μας, λόγω της συμμετοχής μας στα playoffs της Stoiximan.gr Basket League, αλλά εδώ στην Ρόδο ήταν πολύ ωραία.

Από ‘κει και πέρα… Κλείσαμε ιδανικά την κανονική περίοδο του φετινού πρωταθλήματος, καθώς πήραμε τη νίκη, κάνοντας παράλληλα και μία πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στα Τρίκαλα. Όμως, για εμάς τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα.

Ο αντίπαλός μας είναι το Ρέθυμνο, που είναι μία πολύ καλή ομάδα και ειδικά στην έδρα της. Βασίζεται πολύ στο τρανζίσιον παιχνίδι και γι’ αυτό εμείς θα πρέπει να τους κόψουμε τον ρυθμό και να μην τους επιτρέψουμε να πετύχουν εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Αυτό, σημαίνει πως θα πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι από την αρχή στην άμυνα, γιατί αυτό θα είναι το κλειδί του παιχνιδιού.

Νομίζω πως είμαστε απόλυτα έτοιμοι για τη σειρά των παιχνιδιών που θα έρθει, τόσο ψυχολογικά, όσο και σωματικά. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να “σπάσουμε” την έδρα τους και να πάρουμε τη νίκη. Το κίνητρό μας είναι πολύ μεγάλο, γιατί αν καταφέρουμε να περάσουμε από το Ρέθυμνο, τότε θα μας δοθεί μία μεγάλη ευκαιρία να τερματίσουμε ψηλότερα στη βαθμολογία.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Μιχάλης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…