Κεντρική Γ' Εθνική Συγνώμη κι αποχωρήσεις (pic)

Συγνώμη κι αποχωρήσεις (pic)

Bogdanidis

Bogdanidis

Ο Πόλις Καλλιθέας πάλεψε κόντρα στον Λοκρό, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τους δύο βαθμούς της νίκης, με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσει τις εθνικές κατηγορίες ύστερα από 6 χρόνια.

Ο Αχιλλέας Μπογδανίδης ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας, ενώ γνωστοποίησε την αποχώρηση πέντε παικτών.

Αναλυτικά:
“Υπερβάλλαμε εαυτόν για ένα ημίχρονο αλλά η υπέρβαση δεν έγινε για τρίτη σερί αθλητική συνάντηση, νίκη που θα μας έβαζε σε πορεία σωτηρίας .Ήρθε η ήττα και ο υποβιβασμός στις τοπικές κατηγορίες μετά από έξι ονειρικές αγωνιστικές περιόδους, συναισθήματα πολλά και ανάμεικτα αλλά λίγο πολύ όλα αναμενόμενα ,μην γελιόμαστε, με τα ψέματα θα ήταν άθλος η σωτηρία μας. Ευχαριστώ τον κόσμο της Αταλάντης για το χειροκρότημα και από την καρδιά μου της εύχομαι κάθε αγωνιστική επιτυχία γιατί το αξίζουν ,αναμφισβήτητα είναι από τις πιο υγιείς ομάδες της κατηγορίας.

Δυστυχώς είμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώνουμε ,για διαφορετικούς λόγους ανά περίπτωση ,το τέλος της συνεργασίας μας με τους αθλητές Κυριλής Δημήτριος, Χαντάτ Ιωσήφ, Λάμπος Ευστάθιος, Τσελέκο Νικόλαο και Καρανδρέα Δημήτριο και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον στην αθλητική τους διαδρομή πετυχαίνοντας όλα αυτά που ονειρεύονται και έχουν βάλλει ως στόχο. Τέλος εύχομαι στο φίλαθλο κοινό μας Καλό Πάσχα και τους ζητώ να μας συγχωρέσουν που δεν ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες τους. Χίλια συγνώμη από καρδιάς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Στον τελικό ανόδου πέρασε το Πικέρμι. Αναλυτικά τα αποτελέσματα. Το εισιτήριο για τον τελι…