Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Σφαιρόπουλος: “Ακόμη καλύτεροι στο δεύτερο παιχνίδι”

Σφαιρόπουλος: “Ακόμη καλύτεροι στο δεύτερο παιχνίδι”

giannis sfairopoulos 1

giannis sfairopoulos-1Έτοιμος να υποδεχθεί ξανά την Εφές είναι ο Ολυμπιακός θέλοντας να κάνει το 2-0, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να επιθυμεί΄να δει την ομάδα του ακόμη καλύτερη απ’ ότι στο πρώτο ματς της σειράς, τονίζοντας πως οι παίκτες του Βέλιμιρ Περάσοβιτς αναμένεται να αντιδράσουν ύστερα από τη μέτρια εμφάνισή τους.

Όλα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:
Για το δεύτερο ματς: “Πρέπει να δούμε ένα καλύτερο παιχνίδι από μέρους μας και σε άμυνα και επίθεση. Να διορθώσουμε τα λάθη μας. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά όχι όσο μπορούσαμε να παίξουμε. Περιμένουμε αντίδραση από την Εφές. Σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική τους αξία η εικόνα που είχαν στο πρώτο ματς. Εμείς θα πρέπει να εμφανιστούμε καλύτεροι για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες. Σίγουρα θα κρατήσουμε κάποια καλά στοιχεία που είδαμε στο πρώτο παιχνίδι”.

Για την πίεση που υπάρχει: “Η πίεση υπάρχει και για τους δύο. Δεν έχει σημασία η έδρα, καθώς και οι οκτώ ομάδες θέλουν να πάνε στο Final Four. Και οι μεν και οι δεν, έχουν πίεση. Εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και για το παιχνίδι αυτό. Να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και να το εφαρμόσουμε ακόμη καλύτερα. Κερδίσαμε ένα ματς και απλά κάναμε το 1-0.

Το δεύτερο παιχνίδι θα είναι εντελώς διαφορετικό. Αν μείνουμε στο πρώτο παιχνίδι, θα χάσουμε το δάσος μπροστά μας. Να απομονώσουμε αυτό το παιχνίδι σαν είναι το πρώτο”.

Για το αν ο Ολυμπιακός θα δείξει κάτι καινούριο: “Η ομάδα δουλεύει για κάθε παιχνίδι όσο καλύτερα μπορεί. Η συγκέντρωση ήταν μεγάλη και πρέπει τώρα να εφαρμόσουμε πιο πιστά το πλάνο μας. Θέλουμε να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας. Το δεύτερο παιχνίδι να είναι καλύτερο από το πρώτο”.

Για το αν η μεγάλη διαφορά θα πεισμώσει περισσότερο την Εφές: “Δεν μας ενοχλεί, αλλά αυτό θα πρέπει να μας αφυπνίσει. Δεν ήταν οι πραγματικές τους δυνατότητες. Θα έρθουν πιο αγριεμένοι και εμείς θα πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…