Κεντρική Ασίστ Shadow Προμηθέας – ΠΑΟΚ 62-72

Προμηθέας – ΠΑΟΚ 62-72

paok 2

paok

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη στο πρώτο από τα τρία ντέρμπι που διεξάγονται σήμερα (29/4), στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Εφήβων. Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν του Προμηθέα με 72-62, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο τέταρτο δεκάλεπτο, όπου και κατάφεραν να πάρουν τη διαφορά και να φτάσουν στη νίκη.

Διαιτητές: Ταρενίδης – Αναστόπουλος.
Τα δεκάλεπτα: 14-17, 27-33, 49-47, 62-72.
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Κεσαπίδης): Αναστασόπουλος, Τσιακμάς 11 (3), Κουμουνδούρος, Κυριλής 5, Μαντζούκας, Δατσιάδης, Σανδραμάνης 22 (1), Μπαρδάκας, Βύρλας 15, Κατσουλάκος, Γκάτζιος 9 (1), Γραμματικός.
ΠΑΟΚ (Ζαφειρούδης): Νικολαΐδης 3, Γιανναράς 10, Παλιαχάνης, Λαζαρίδης 5 (1), Βλαγκόγιας 6, Μπακάλης, Μπέσσας, Καραγιώργος 5, Καμπουρίδης 30 (3), Ιατρίδης 5 (1), Ζαμπάκης 8, Κούρογλου.

Ζαφειρούδης: “Ηταν… λιοντάρια οι παίκτες μου”

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Ζαφειρούδης, δήλωσε: “Ηταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε πάση θυσία αν θέλαμε να συνεχίσουμε τη διοργάνωση με ελπίδες για την πρωτιά. Συγχαρητήρια στα… λιοντάρια μου για την πολύ καλή απόδοση που έφερε τη νίκη. Συνεχίζουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

«Δώσε Πάσα», ή αλλιώς να ‘χαμε να λέγαμε

Από το «Δώσε Πάσα» στο δώσε καμιά πάσα ρε!… Ήταν ο Βαγγέλης Λιόλιος εκείνος που με σ…