Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Πιο δύσκολο το επόμενο ματς”

“Πιο δύσκολο το επόμενο ματς”

Περάσοβιτς

perasovic-velimir-sef

Η Αναντολού Εφές επικράτησε εντός έδρας του Ολυμπιακού με 6460, για τον τρίτο αγώνα των πλέι οφς της Ευρωλίγκας, με την τουρκική ομάδα να κάνει το 21 στην σειρά. Σε δηλώσεις, ύστερα από την αναμέτρηση, ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς τόνισε πως ο επόμενος αγώνας θα είναι ακόμα πιο δύσκολος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Ηταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, επέστρεψαν στο ματς, δεν είναι εύκολο να τους αντιμετωπίζεις, καθώς ξέρουν από τέτοια ματς. Ξέρω, παρά το ότι πήραμε τη νίκη, ότι το επόμενο θα είναι ακόμη πιο δύσκολο παιχνίδι.”

Aπό την μεριά του, ο Μπράιαντ Ντάνστον, δήλωσε:
“Θεωρώ ότι κάναμε καλή δουλειά στα ριμπάουντ και αμυντικά. Σκόραραν μόνο 60 πόντους. Νομίζω ότι είναι το καλύτερο που έχουμε κάνει αμυντικά στην Euroleague. Ομως γνωρίζαμε ότι θα επέστρεφαν. Ξέρεις, έχουν ιστορία στις ανατροπές. Είναι μια σπουδαία ομάδα και πρέπει να βελτιωθούμε στο επόμενο παιχνίδι.

Οταν έχουμε ένα μεγάλο προβάδισμα πρέπει να τους τελειώνουμε. Τα μόνο πέντε λάθη που κάναμε ήταν πολύ σημαντικά για εμάς. Μας αρέσει να παίζουμε γρήγορα, όμως ο κόουτς πάντα μας λέει ότι πρέπει να παίζουμε κοντρολαρισμένα κι έτσι πιστεύω ότι κάναμε καλή δουλειά απόψε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: «Ηφαίστειο» το ΟΑΚΑ με την Μακάμπι

Sold out τα ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Παναθηναϊκός θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του …