Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Παραιτηθείτε χθες!

Παραιτηθείτε χθες!

vasilakopoulos-new

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους. Η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ελλάδας αναβλήθηκε επειδή ο Γιώργος Βασιλακόπουλος και τα υπόλοιπα (;) μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ δεν δέχθηκαν να τιμήσει ο δήμαρχος Ευρώτα, Γιάννης Γρυπιώτης τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τον Κώστα Πετρόπουλο!!! Ακριβώς, όπως το διαβάσατε.

Επειδή δεν χρειάζεται να γράψουμε τίποτα παραπάνω, ιδού η ανακοίνωση από τον δήμο Ευρώτα:

ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (ΕΟΚ) ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ 44ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΦΗΒΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΥΡΩΤΑ.

Ο Δήμος Ευρώτα ως Ευρωπαϊκή Πόλη των Σπορ για το έτος 2017, αποδέχθηκε με χαρά και τιμή να υποδεχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Βλαχιώτη την τελική φάση του 44ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων Καλαθοσφαίρισης.

Σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) , ο Δήμος Ευρώτα ανέλαβε στο ακέραιο τις υποχρεώσεις του, τόσο για την διοργάνωση και ασφάλεια των αγώνων, όσο και για την παραμονή και διαμονή των Ομάδων.

Στην Τελική Φάση οι συμμετέχουσες Ομάδες που προκρίθηκαν είναι οι: ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ – ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ – ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ – ΑΣ ΠΑΟΚ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και ο Πρόεδρος της, που σημειωτέον στήριξαν την υποψηφιότητα του Δήμου Ευρώτα για την κατάκτηση του τίτλου της Ευρωπαϊκής Πόλης του Σπορ 2017, γνώριζαν το πλήρες πρόγραμμα καθώς και ότι η τελική φάση το 44ου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Εφήβων θα συνέπιπτε με το επίσημο πρόγραμμα του Δήμου Ευρώτα, ως Ευρωπαϊκή Πόλη των Σπορ.

Στο πλαίσιο της τελετής έναρξης ο Δήμος Ευρώτα αποφάσισε και έγινε γνωστό στην ΕΟΚ, να βραβεύσει Σωματεία, Συλλόγους και Προσωπικότητες, που τίμησαν και διακρίθηκαν στον Αθλητισμό. Μεταξύ των άλλων ο Δήμος Ευρώτα θα απένειμε τιμητική διάκριση στους αδερφούς Πετρόπουλους και στον αρχηγό της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης, κ. Παναγιώτη Γιαννάκη, με την ευκαιρία συμπλήρωσης τριάντα (30) χρονών από το μεγάλο άθλο κατάκτησης του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου και ξεκινήματος ενός ονείρου που συνεχίζεται και σήμερα με τις νεότερες γενιές.

Αυτή ήταν η απόφαση του Δήμου Ευρώτα ως Ευρωπαϊκή Πόλη των Σπορ 2017 ως ελάχιστη ένδειξη τιμής απέναντι σε μια μεγάλη Εθνική Ομάδα που μας χάρισε ελπίδες και αισιοδοξία!

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και ο Πρόεδρος της με εντελώς αδιανόητο και απαράδεκτο τρόπο και κατά παράβαση του Αθλητικού Ιδεώδους θέλησαν να απαγορεύσουν την τελετή βράβευσης για τους δικούς τους προφανώς λόγους, που καλούνται να εξηγήσουν στη Φίλαθλη Ελλάδα.

Είναι πρωτοφανές στον οικοδεσπότη που επιχορηγεί την τελική φάση του 44ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Εφήβων να επιβάλλεις με αυταρχικό και τελεσίδικο τρόπο, απαγορευτικούς όρους για το εάν και ποιους ο Δήμος Ευρώτα θα βραβεύσει και μάλιστα εντός των χρονικών ορίων του τελετουργικού προγράμματος.

Αν υπάρχουν αντιπαραθέσεις και διαφωνίες στον χώρο της Καλαθοσφαίρισης αυτό δεν αφορά τον Δήμο Ευρώτα, που έχει ως στόχο να τιμά και να εκτιμά Συλλόγους και Προσωπικότητες που προωθούν τον Αθλητισμό και το ευ αγωνίζεσθε, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ!!!

Συνεπώς, ο Δήμος Ευρώτα δεν μπορεί να αποδεχθεί τελεσίγραφα, που με αυταρχικό τρόπο η Ελληνική Ομοσπονδία και ο Πρόεδρος της κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος, επιχείρησαν να επιβάλλουν για εμάς ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ.

Ως εκ τούτου δεν μπορούμε να συνδιοργανώσουμε το 44ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Εφήβων με μια Ομοσπονδία που επιχειρεί να θέσει –για τους δικούς της λόγους– απαγορευτικούς όρους (μη βραβεύσεις) στην Ευρωπαϊκή Πόλη των Σπορ, που είναι ο Δήμος Ευρώτα για το έτος 2017.

Ευχαριστούμε τις έξι Ομάδες φιναλίστ του 44ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης, καθώς και τους φιλάθλους που ήθελαν να παρακολουθήσουν τους ενδιαφέροντες αγώνες και ας αναζητήσουν από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) τους πραγματικούς λόγους ακύρωσης των αγώνων από το Κλειστό Γυμναστήριο Βλαχιώτη και ελπίζουμε να είναι ειλικρινείς (!).

Ο Δήμος Ευρώτα πάντα είναι έτοιμος, όπως τώρα, σ’ αυτό το 44ο Πρωτάθλημα να τιμά την υπογραφή του και τις υποχρεώσεις του στο ΑΚΕΡΑΙΟ“.

Επειδή δεν το χωρά ο νους, πατήστε εδώ να δείτε την ανακοίνωση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: “Το μέλλον του Παναθηναϊκού είναι λαμπρό”

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς παραχώρησε συνέντευξη στον ΟΠΑΠ κα μίλησε για τους στόχους του Παναθην…