Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Να πραγματοποιήσουμε μία καλή εμφάνιση”

“Να πραγματοποιήσουμε μία καλή εμφάνιση”

liapis

liapisΟ Κολοσσός Ρόδου αντιμετωπίζει την ΑΕΚ (08/04, 17:00) για την 25η αγωνιστική της Basket League. Ο Μιχάλης Λιάπης δήλωσε ότι θέλει η ομάδα του να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση και να πάρουν ότι μπορούν.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στο site του ΕΣΑΚΕ:

“Δυστυχώς κάναμε μία κακή ήττα με το Λαύριο. Με βάση την εμφάνισή του άξιζε τη νίκη, έπαιξε καλύτερα, ενώ εμείς δεν αντιδράσαμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε κάνει μία “κοιλιά”, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό, καθώς όλες οι ομάδες το κάνουν αυτό. Εμείς απλά την κάναμε τώρα στο τέλος. Εμένα δεν με στενοχωρεί η ήττα και αυτή μέσα στο μπάσκετ είναι. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να αντιδρούμε σωστά τόσο στις νίκες, όσο και στις ήττες.

Τώρα, έχουμε ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα, με έμπειρους παίκτες και αρκετά αξιόλογο προπονητικό τιμ. Σ’ αυτό το ματς, θέλουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση, πρώτα απ’ όλα για τους εαυτούς μας και από ‘κει και πέρα να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Κλείνοντας, θα ήθελα να πω πως αν θέλουμε να θεωρούμαστε μία καλή ομάδα, θα πρέπει να παίρνουμε νίκες σε δύσκολα παιχνίδια, είτε αυτά είναι εντός, είτε εκτός έδρας. Μπορεί οι πρωταγωνιστές της ομάδας μας, στο σημείο που έχει φτάσει η σεζόν, να έχουν μία κούραση και μία εξάντληση τόσο σωματική, όσο και ψυχολογική και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Άρα, για μένα που είμαι ένας ρολίστας, δουλειά μου είναι να μπαίνω στο παρκέ και να δίνω το 100% μου, όσο χρόνο και να αγωνίζομαι, ώστε να τους βοηθήσω και να τους δίνω την ενέργεια και την ώθηση που χρειάζονται. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδας μας και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…