Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Μουρ: “Δεύτερο σπίτι μου η Πάτρα”

Μουρ: “Δεύτερο σπίτι μου η Πάτρα”

makenzi mour promitheas olympiakos

makenzi-mour-promitheas-olympiakosΟ Προμηθέας ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για φέτος και ο παίκτης της ομάδας, Μακένζι Μουρ, έκανε τον απολογισμό της χρονιάς, ενώ ευχαρίστησε την ομάδα της Πάτρας για όσα του πρόσφερε.

Για όσα έζησε στην Πάτρα δήλωσε στην εφημερίδα “Πελοπόννησος“: “Πρώτα από όλα θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ”ευχαριστώ” στον οργανισμό που λέγεται Προμηθέας. Παράλληλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλους τους φιλάθλους του Προμηθέα για την υποστήριξή τους και την αγάπη τους στη διάρκεια όλης της χρονιάς.

Θεωρώ ότι οι πατρινοί φίλαθλοι είναι οι καλύτεροι και οι πιο μπασκετικοί σε όλη την Ελλάδα, με βάση πάντα αυτά που είδα φέτος στα ελληνικά γήπεδα. Έζησα μεγάλες στιγμές φέτος στην Πάτρα και δεν έχω τίποτα απολύτως άσχημο να πω. Η πόλη σας είναι πολύ όμορφη και ο κόσμος, μας αγκάλιασε όλους, ειδικά εμάς τους ξένους παίκτες, από την πρώτη κιόλας στιγμή. Θα νιώθω πάντα την Πάτρα σαν δεύτερο σπίτι μου”.

Για το τελευταίο παιχνίδι με τον Κόροιβο ανέφερε: “Ήταν πολύ μεγάλο και κρίσιμο παιχνίδι και για τους δυο αντιπάλους. Παλέψαμε, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε στο τέλος”.

Ακόμη συμπλήρωσε: “Για εμένα, πάντως, τα πλέι-οφ δεν χάθηκαν τόσο στο τελευταίο παιχνίδι, όσο στο σύνολο των τελευταίων μας αγώνων στην Α1. Προσωπικά πιστεύω ότι και μπορούσαμε και έπρεπε να κερδίσουμε σε παιχνίδια όπως π.χ. αυτά με το Ρέθυμνο και με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη ή ότι μπορούσαμε να παίξουμε πολύ καλύτερα με αντιπάλους όπως η ΑΕΚ.

Θεωρώ ότι πρέπει όλοι εμείς οι παίκτες να σταθούμε μπροστά από τον καθρέφτη και να κάνουμε την αυτοκριτική μας για το τι δεν πήγε καλά. Οφείλουμε να εντοπίσουμε τις αδυναμίες μας και να δουλέψουμε σκληρά για να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…