Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Μεγάλη ευκαιρία, θα είμαστε έτοιμοι”

“Μεγάλη ευκαιρία, θα είμαστε έτοιμοι”

fotsis ergometrika

fotsis

Στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι έτοιμος να κοντραριστεί με τη Φενέρμπαχτσε στάθηκε ο Αντώνης Φώτσης, ο οποίος χαρακτήρισε ως ευκαιρία των “πρασίνων” τη συγκεκριμένη σειρά αγώνων.

Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος φόργουορντ:
“Είναι ο πρώτος αγώνας της μεταξύ μας σειράς. Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας, τα δύο πρώτα παιχνίδια στην έδρα μας και τον κόσμο μαζί μας και θέλουμε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για να προσπαθήσουμε να καταφέρουμε κάτι γιατί είναι μεγάλη ευκαιρία για εμάς”.

Για την πολύ καλή κατάσταση του Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα: “Εμείς βασικά κοιτάμε τι κάνει η δική μας ομάδα. Έχουμε πολύ καλό ρυθμό τον τελευταίο καιρό. Πρέπει να τον κρατήσουμε και να παίξουμε ακόμα καλύτερα γιατί η Φενέρ είναι μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Σίγουρα θα είναι διαφορετικό παιχνίδι, αλλά θα φανούμε έτοιμοι”.

Για τον αντίπαλο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και αν περιμένει “κόλπα” από την πλευρά του: “Δεν ασχολούμαστε τόσο με το τι θα κάνει η Φενέρ. Αυτό είναι δικό τους θέμα. Εμείς κοιτάμε τι θα κάνουμε εμείς, τι θα κάνει ο κάθε παίκτης ξεχωριστά για να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε την ομάδα να φτάσει στο στόχο της”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…