Κεντρική Αρθρογράφοι Κογκαλίδης Κύριε Τριανταφύλλου, όλα καλά;

Κύριε Τριανταφύλλου, όλα καλά;

sotiris triantafyllou

sotiris-triantafyllou

Γιώργος ΚογκαλίδηςΝα διαχωρίσουμε τη θέση μας: Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Συνάδελφος νιώθω και είμαι με αυτούς που τιμούν τη δημοσιογραφία, όχι με αυτούς που δηλώνουν “δημοσιογράφοι“. Τους πρώτους θα τους υπερασπιστώ (και το έχω κάνει, ακόμα και με συναδέλφους που δεν μιλάμε, αλλά αναγνωρίζω τη διαδρομή και την αξία τους), τους άλλους θα τους πολεμήσω με όλες μου τις δυνάμεις.

Πριν από λίγο καιρό (έχοντας αργήσει χαρακτηριστικά) αποχώρησα από τον ΠΣΑΤ. Κατηγορήθηκα από συναδέλφους (πραγματικούς) ότι η συμπεριφορά μου προς τον πρόεδρο και το Δ.Σ. ήταν υβριστική. Σήμερα αντιλαμβάνομαι ότι μοναδική ύβρις είναι η παρουσία και η απάθειά τους απέναντι στα σημεία και τέρατα της ελληνικής αθλητικής δημοσιογραφίας.

Χθες υπήρξε ανακοίνωση από τον δήμο Ευρώτα, αναφορικά με την αναβολή της τελικής φάσης του πρωταθλήματος Εφήβων. Ανακοίνωση καταγγελία κατά του προέδρου της ΕΟΚ. Σύμφωνα με όσα αναφέρονταν στην ανακοίνωση η ΕΟΚ διαφώνησε στο να τιμηθούν “ιερά τέρατα“, τεράστιες προσωπικότητες του ελληνικού μπάσκετ. Η Ομοσπονδία τοποθετήθηκε.

Εδώ, στο eBasket.gr διαβάσατε ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ και τις δύο ανακοινώσεις. Στα υπόλοιπα μπασκετικά site υπήρξε φαινόμενο! Διαβάσαμε την απάντηση, όχι όμως την ανακοίνωση. ΝΤΡΟΠΗ! Και το έκαναν αυτοί, που υπό διαφορετικές συνθήκες θα χτυπούσαν φιλικά στην πλάτη τον δήμαρχο του Ευρώτα, Γιάννη Γρυπιώτη, ταξιδεύοντας στη Λακωνία, με τα έξοδα πληρωμένα από την ΕΟΚ, όπως συμβαίνει σχεδόν σε όλα τα ταξίδια.

Κύριε Σωτήρη Τριανταφύλλου, κύριε Στράτο Σεφτελή (ως πρόεδρο του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού οργάνου σας αναφέρω), μέλη του ΠΣΑΤ δημοσιεύουν την απάντηση, όχι την ανακοίνωση. Σας ενοχλεί; Είναι όλα καλά; Μήπως να τους βραβεύσετε στην επόμενη εκδήλωση;

Κύριε Τριανταφύλλου πρέπει να είσαστε περήφανος για το ατσαλάκωτο κουστούμι σας, στις κατά καιρούς εκδηλώσεις του συνδέσμου, που παραλάβατε από τεράστιους συναδέλφους και θα παραδώσετε ως παρεάκι λίγων (όχι εκλεκτών).

  • Νιώθετε περήφανος για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε ο δήμαρχος Ευρώτα;
  • Νιώθετε περήφανος για τα μέλη σας;

Αν ναι, νιώθω πραγματικά περήφανος που δεν ανήκω στον ΠΣΑΤ, έτσι όπως έχει καταντήσει.

Αν πάλι νιώθετε ότι δεν έχετε αρμοδιότητα, σταματήστε να φοράτε το καλό σας χαμόγελο, σεβαστείτε την οντότητά σας (ποτέ δεν θα την αμφισβητήσω) ως πραγματικός δημοσιογράφος και παραιτηθείτε. Κι εσείς, και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.

kogas1010@gmail.com

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Κογκαλίδης

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…