Κεντρική NBA Κέβιν Γκαρνέτ: Το κλειδί της νίκης των Σέλτικς!
NBA

Κέβιν Γκαρνέτ: Το κλειδί της νίκης των Σέλτικς!

kevin garnett celtics

kevin-garnett-celtics

Ο Κέβιν Γκαρνέτ υπηρέτησε επί 6 σεζόν τους Μπόστον Σέλτικς, όντας εκ των “στυλοβατών” της ομάδας, κατακτώντας το πρωτάθλημα του 2008. Το πάθος του και η ικανότητά του να εμπνέει τους συμπαίκτες του τον καθιστούσαν ως έναν αληθινό ηγέτη, αφήνοντας ανεξίτηλο το στίγμα του στην ομάδα. Φαίνεται, όμως, πως η “μπογιά” του περνάει ακόμη, παρά το γεγονός ότι έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση! Συγκεκριμένα. ο “KG” έστειλε ένα βίντεο στον παίκτη της ομάδας, Έιβερι Μπράντλεϊ, με σκοπό να τον εμψυχώσει ενόψει του κρίσιμου, 3ου αγώνα εναντίον των Σικάγο Μπουλς. Ο Μπράντλεϊ το έδειξε στον Τόμας, με τον ηγέτη της ομάδας να κάνει μια δραστική κίνηση.

Συγκεκριμένα, ο Τόμας αποφάσισε να προβάλλει το βίντεο στα αποδυτήρια της ομάδας μέσα από δυνατά μεγάφωνα, προκειμένου να εμψυχωθούν οι παίκτες! Η κίνηση αυτή αποδείχθηκε θαυματουργή, με τους παίκτες να παίρνουν το απαραίτητο κίνητρο, ώστε να παλέψουν για την ανατροπή της σειράς. Αν συνυπολογίσει κανείς και την τραγική, πρόσφατη τραγωδία με την αδερφή του Τόμας, τότε ήταν μάλλον επιτακτική η ανάγκη για τόνωση της ψυχολογίας των “κελτών“.

Όλοι ανέβηκαν ψυχολογικά μετά από αυτό το βίντεο. Προσωπικά, ένιωσα σαν να ήταν και πάλι στην ομάδα. Μας έδωσε ενέργεια και μας υπενθύμισε τον λόγο για τον οποίο αγωνιζόμαστε. Έχει πλάκα γιατί ήταν ο ηγέτης της ομάδας μας όταν βρισκόταν εδώ. Ο Γκαρνέτ παραμένει μέλος της οικογένειας των Σέλτικς“, δήλωσε ο Έιβερι Μπράντλεϊ, με τον Τζέι Κράουντερ να συμπληρώνει ότι το βίντεο σήμαινε τα πάντα για αυτόν. Εν τέλει, οι Σέλτικς νίκησαν άνετα το Σικάγο, με τον Γκαρνέτ να είναι ο… κρυφός MVP της αναμέτρησης!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…