Κεντρική Elite League Καβάλα – Μαχητές: Οι δύο όψεις των βολών (vids)

Καβάλα – Μαχητές: Οι δύο όψεις των βολών (vids)

kavala

kavala-maxites

Τη νίκη με 4 πόντους ήθελε χθες η Καβάλα κόντρα στου Μαχητές Δόξας Πεύκων, για να έχει αυτή το πλεονέκτημα έδρας στα playout. Οι γηπεδούχοι νίκησαν (93-90), αλλά δεν κατάφεραν να καλύψουν τη διαφορά και τώρα θέλουν καλύτερο αποτέλεσμα από τους Μαχητές την τελευταία αγωνιστική.

Οι Μαχητές υποδέχονται την τελευταία αγωνιστική τον Αίολο Αστακού, που εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα playoff, ενώ η Καβάλα φιλοξενείται στον Έσπερο από τον αδιάφορο Εθνικό.

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες κρίθηκε στις ελεύθερες βολές, που σούταραν οι παίκτες της Καβάλας. Συγκεκριμένα, 2” πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας και ενώ το σκορ ήταν 80-81 ο Σταύρος Κουμλέλης κέρδισε φάουλ και είχε δικαίωμα για 2 βολές. Ο παίκτης της Καβάλας ευστόχησε στην πρώτη και με εντολή από τον πάγκο αστόχησε στη δεύτερη, προκειμένου η ομάδα του να διεκδικήσει το +4 στην παράταση.

Εκεί και πάλι η έκβαση του αγώνα κρίθηκε από τις ελεύθερες βολές της Καβάλας. Ο Χριστόφορος Κελαϊδής 4,6” πριν το τέλος είχε την ευκαιρία με 2/2 βολές να χαρίσει τη νίκη και το πλεονέκτημα έδρας στην ομάδα του, αλλά δεν τα κατάφερε. Ευστόχησε σε 1/2, ενώ ο Σταύρος Κουμλέλης πήρε το ριμπάουντ, αλλά ούτε αυτός κατάφερε να ευστοχήσει στο σουτ που έκανε.

Οι δύο ομάδες την τελευταία αγωνιστική θα τα δώσουν όλα, για να καταφέρουν να πάρουν το πλεονέκτημα έδρας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…