Κεντρική Basket League Κύμη “Εις το επανιδείν”

“Εις το επανιδείν”

Μπρατσιάκος

bratsiakos

Ύστερα από 5 χρόνια στον πάγκο της Κύμης, ο Βασίλης Μπρατσιάκος αποχώρησε από την ομάδα της Εύβοιας και ήδη ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έχοντας ένα εξαιρετικό βιογραφικό, μιας κι όχι μόνο πανηγύρισε τέσσερις σερί ανόδους, αλλά να διατηρήσει την ομάδα στα μεγάλα σαλόνια.

Μετά λύση της συνεργασίας του με την Κύμη, ο Βασίλης Μπρατσιάκος δήλωσε: “Είναι κάποιες στιγμές που στην ζωή σου οφείλεις να γίνεσαι η αλλαγή που πρέπει να γίνει. Μια τέτοια στιγμή έφτασε σήμερα για μένα, 5 χρόνια ακριβώς από τότε που ξεκίνησε η συνεργασία μου με τον Γ.Σ. Κύμης. Ήταν μια σχέση η οποία ποτέ δεν υπήρξε μόνο επαγγελματική. Τα συναισθήματα τα οποία βίωσα ήταν υπερβολικά έντονα όλα αυτά τα χρόνια.

Απίστευτη χαρά και υπερηφάνεια στις νίκες ακόμη μεγαλύτερη στεναχώρια στις λίγες “ευτυχώς” ήττες! Το σίγουρο είναι ότι εργάστηκα με πίστη, αφοσίωση και αληθινή αγάπη για το μεγαλείο του Γ.Σ. Κύμης. Κάθε μου απόφαση ήταν για το συμφέρον και το καλό της ομάδας, κριτήριο άλλωστε που πρέπει να είναι το μοναδικό για όποιον υπηρετεί αυτή την ομάδα. Θέλω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω της οικογένειας Θεοδώρου και κυρίως τον φίλο μου Αλέξανδρο για την εμπιστοσύνη, την στήριξη και τις συνθήκες που μου παρείχαν, όλους τους παίχτες – όλα αυτά τα χρόνια – που συνεργάστηκα για όσα καταφέραμε, τους συνεργάτες μου από το προπονητικό αλλά και διοικητικό επιτελείο για την συνέπεια και εργατικότητα τους και τέλος τους φιλάθλους μας για τον μοναδικό τρόπο που μας συμπαραστάθηκαν.

Εύχομαι καλή δύναμη και συνέχεια στην υπέροχη οικογένεια του Γυμναστικού και κυρίως στον φίλο μου Αλέξανδρο για τον δύσκολο αλλά έντιμο δρόμο που έχει διαλέξει. Εις τον “επανιδείν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…